2777
2789
عنوان

عزيزاني كه آيفون داريد

188 بازدید | 28 پست

عايا گلس گوشي هاتون ديوانتون نكرده؟؟؟

ايا مدام نميشكنه؟؟

فقط رو مخ منه يعني؟

نميدونم چرا با اين گوشيه اين مشكلو دارم چند سال پيش سامسونگ داشتم روز اولي كه گلس انداختم تا روز آخر بيچاره گلسه يه آخم نگفت

اين انقدر ناز داره

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

آیفون بعد تحریم ها حکم ۱۱۰۰ رو داره😏

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا گلس ول کن تل گرام داری؟؟ با چه برنامه ای رفتی توش،؟

توربو وي پي ان دارم تا الان كه خوب بوده

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
من قبلیم بیچارم کرد، ولی برای این گوشی از اولش گفتم یه چیزه خوب بندازم مثله قبلی پدرمو در نیاره

چقدر خوبه مگه😢

من از ده تومن تا صد تومن دادم همشيك ماه و نيم كار ميكنه

خب از دستت بیفته میشکنه...مخصوصا اگه خود صفحه به زمین بخوره

من شش ماه پیش گلس عوض کردم...خوب بود ها...تو حیاط بودم با بچه هام بازی میکردیم...گوشی رو زدم زیر بغلم ...بعد حواسم نبود سر خورد افتاد و ترک برداشت.

ولی خیلی برام مهم نیست تا وقتی بدجور نشکسته باشه

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
مرسی گلم درضمن با تل گرام  اصلی عضو شدی؟

فدات شم بله اصليه

حالا گلس ول کن تل گرام داری؟؟ با چه برنامه ای رفتی توش،؟

من با پرو  کسی وصل میشم

کانالش رو دارم هر چند روز یکبار بهم یک پرو کسی بروز معرفی میکنه...میزنم روش ، وصل میشه

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.