2777
2789
عنوان

اسباب کشی

933 بازدید | 42 پست

ترفندی برا اسباب کشی دارین که کارتون راحت بشه من خونه بابام که بودم چندین سال بود اسباب کشی نداشتیم خودمم الان بعد پنج سال اسباب کشی دارم مثلا بعضی کارها مدنظرم هست اما میخوام بدونم شما ترفندی دارین که کمک باشه با تچکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم از بعدا سلفونشونم باز نکنم چون همشونو که استفاده ندارم ۶تا ۶تا سلفون میکشم تمیزم میمونه

دقیقا،منم همینکارو کردم،ظرفای کناریم هنوز سلیفون داره تو کابینت ،گرد و خاک هم نمیگیره 

ملافه های بزرگ بردار تمام رخت خوابارو توش بزار بعد مثل بقچه گره بزن،لباسارو همینطور.برای یخچالت کیسه ...

یعنی به نظرت این حمل باری ها خط خش میندازن یخچالو حتما میگم شوهرم میخره خودم خیلی ایده ها تو ذهنم بود اما فکرای تو برام جدیده

یعنی به نظرت این حمل باری ها خط خش میندازن یخچالو حتما میگم شوهرم میخره خودم خیلی ایده ها تو ذهنم بو ...

اره بعضیاشون خیلی خشن وسایلارو میارن،البته اگر یخچالت سایده و راه پله ها باریک باشه و اسانسور هم جا نشه احتمال اینکه در یخچال و باز کنن هم هست اون موقع دیگه کیسه حبابدار به دردت نمیخوره،ولی اگر قرار نیست در یخچال باز بشه حتما کیسه حبابدار بزتید دورتادورشو با چسب پهن بپوشون

اره بعضیاشون خیلی خشن وسایلارو میارن،البته اگر یخچالت سایده و راه پله ها باریک باشه و اسانسور هم جا ...

نه یخچالم دو قلو میتونم برا آینه اینا هم بخرم شوهرم میگفت آینه تلوزیون تو ماشین خودمون میبریم