ترفندی برا اسباب کشی دارین که کارتون راحت بشه من خونه بابام که بودم چندین سال بود اسباب کشی نداشتیم خودمم الان بعد پنج سال اسباب کشی دارم مثلا بعضی کارها مدنظرم هست اما میخوام بدونم شما ترفندی دارین که کمک باشه با تچکر
وای خدا از یه طرف ذوق خونه جدید دارم از طرف دیگه اسباب کشی هم خسته کنندس با بچه کوچیک خواهر شوهر جاریم میگن هر موقع جمع کردی بگو بیایم کمک اما به نظرم اگه اونا بیان من فقط باید این وسط بمونم به فکر غذا پختن
وای خدا از یه طرف ذوق خونه جدید دارم از طرف دیگه اسباب کشی هم خسته کنندس با بچه کوچیک خواهر شوهر جار ...
ولی حتما بگو یکی بیاد کمکت چون به نظر کار تموم شده ولی میبینی انقدر همون خورده ریزا جم کردن وقت گیرو خسته کنندس که ادم از پا میوفته،حتما کمک بگیر،اگر مشکل هزینه نداری شرکتای حمل بار هم کارگر دارن که بیان وسایلارو جمع کنن
اره آینه ها و شیشه های ویترین یا مبلارو خودتون ببرید چیزایی که ممکنه اسیب ببینه رو خودتون ببرید،تلوز ...
چرا راستی تلوزیون کارتنش خونه مامانمه یادم باشه بیارم مبلام راحتیه خراب نمیشه تو جا به جایی البته دوس دارم مبلامو زودتر ببرم بگم مبل شویی بیاد اونجا بشوره یهو رفتم آماده باشه از طرفی هم شوهرم نزدیک عید دیر میاد از مغازه وگرنه خودش یه پا کدبانو باسلیقه اس مامانمم بیچاره داره تند تند کاراشو میکنه بعد بیاد کمک من
یعنی به نظرت این حمل باری ها خط خش میندازن یخچالو حتما میگم شوهرم میخره خودم خیلی ایده ها تو ذهنم بو ...
نمیدونم اونجا هست یا نه از این سلفونای رولی مخصوص اثاث کشی من کل وسایل سرویس خوابمو پیچیدم تو سلفون که ضربه نخوره. روی اینه هام هم مقوا گذاشتم و سلفون کشیدم دورش. و روی جعبه ها هر کدومو نوشتیم چی به چیه. وارد خونه که شد مستقیم هر کارتونی رفت جای خودش بعد کم من باز کردیم.
چرا راستی تلوزیون کارتنش خونه مامانمه یادم باشه بیارم مبلام راحتیه خراب نمیشه تو جا به جایی البته دو ...
اره اصلا تعارفو بزار کنار چون واقعا اسباب کشی سخته اونم با بچه کوچیک هرکی تعارف زد قبول کن بیان کمک.به فکر غذا پختن هم نباش یا الویه اماده میگیری،یا فلافل،سخت نگیر کسی توقع نداره تو حین اسباب کشی غذای گرم و خوب بخوره