2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا رو دیدم تو این سایت تو روستا هستن دسترسی به درمانگاه ندارن 

میان راهکار میگیرن 

اشکالی نداره به نظرم 

بعضیا هم واقعا پولش رو ندارن 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

دقيقا منم بعد من هي دارم ميگم ببرش بيمارستان ميگه نميتونم🤔 خب مگه آژانس نيست اونورا؟😐

چی بگم من یادم نمیاد بچم تب کرده باشه من گوشی  دستم  گرفته باشم اینترنت داشتن هم معضل جامعه شده

من تو گروه تل گرام وقتی بچم واکسن دوماهگی زد نوشتم چند درجه تب هست؟واقعا نمی دونستم😅😅تازه فوق لیسانسم دارم🤣🤣تازه ۳۲ ساله هم بودم زایمان کردم😁😁

تازه ۱۲ سال سابقه کاری داشتم و مدیر یه بخش بودما🤣🤣

بعد سوالو نوشتم انقد حول بودم جواب نخوندم بچه رو بردم بیمارستان درجه تبش ۳۷ و نیم بود😁😁😁😁😁

من یک مادر دست پاچه و حول تا یه سالگی بچم همینطوری خل بودم کم‌کم درست شدم😀😀😀

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
من تو گروه تل گرام وقتی بچم واکسن دوماهگی زد نوشتم چند درجه تب هست؟واقعا نمی دونستم😅😅تازه فوق لیسا ...

هول درسته یا حول؟😁😁😁😁

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

چه اشکالی داره من شده پسرمو دکتر بردم با دارو بازم تب داشته اومدم اینجا سوال کردم گفتن زمان میبره و....خیلیا رو دیدم پول نداشتن بچشونو ببرن.خیلیا بودن شوهرشون شبکار بوده تنها بودن براشون سخت بوده و راهکار موقت میخواستن .خیلیا نمیدونن بلد نیستن هول میکنن یکی بود میگفت تو روستای ما شبانه روزی نیست چه عیبی داره..بهتر از یه سری تاپیک های گل و بلبلیه که ادم میبینه.

پسرم دنیامه