2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا بیاین بگین منم دارم جدا میشم 

سنم ۲۵ هست دیپلمم میخوام در اینده شاغل شم ارایشگری رو دپست ندارم چکار کنم پردامد باشه شغلم؟

و اینکه من بچه ندارم ب نظرتون منو یکی میگیره ؟😁😁😁😁

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

دلیل طلاق اینکه چقدر تصمیمت عاقلانه باشه یا نه. اینکه بچه داشته باشی یا نه حمایت خانواده وضع مالی همه اش تو زندگی بعد از طلاق تاثیر داره

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩

تا مطمئن نشدی ک یکیو میتونی جایگزین کنی وطرفت خیلیم بد نیست جدا نشو اولش آزادی برات جذابیت داره بعد تکراری میشه و احساس بی هدفی وپوچی میکنی کسیکه متاهل بوده نمیتونه مجرد بمونه 

دعا کنید برای آرامش روح پدر عزیزم
تو رو خدا بیاین بگین منم دارم جدا میشم  سنم ۲۵ هست دیپلمم میخوام در اینده شاغل شم ارایشگری رو ...

هیچ وقت به این فکر نکن حتما به زودی ازدواج کنی‌ . اینجوری خودت اذیت میشی و ممکنه تصمیم عجله ای بگیری

ببین بستگی دارم عزیزم بشین دقیق بررسی کن و اگه با فکر بری جلو درسته طبیعتا تا یه مدت بعد از طلاق بهم ریخته هستی ولی کم کم خودتو پیدا میکنی و زندگیتو میسازی

ولی اگه بخاطر مسایل کوچیک به فکر جدایی هستی بعدش پشیمونیه

خانوادم حمایت میکنن  بچه ندارم  وضع مالی متوسط

دلیلت برا طلاق چی‌؟ پیش مشاور رفتی؟