2777
2789

سلام بچه ها از وقتی رفتم تو هفته شش ویارام شروع شد،اصلا نمیتونم غذا بخورم به غذا فک میکنم حالم بهم میخوره،حتی یخچالو نگاه میکنم حالم بد میشه غذام فقط شده بیسکویت ترد و ی ذره اجیل خوردن،میوه....راهکاری هست بگین،کی تموم میشه این حالتا؟میترسم چیزی نخورم نی نی چیزی بشه خدای نکرده

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

کم بخور نترس نی نی چیزیش نمیشه همه این حالتارو داشتن حتی بدتر از تو....

برو دکتر دمیترون بده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بگی امتحان کردم تاثیر نداشت تااینکه

نون خشک کردم گذاشتم کناردستم شب خا یا درطول روز ریز ریز میخوردم خیلی خوبه  باید نذاری معده ت ضعف کن اروم اروم همیشه یه چیزی بخوری.صبح قبل بلند شدن هم کمی نون بخور بعد بلند شو

صبونه چیزای سالم من کشک انتخاب کردم دوستداشتم هرشب چندتا میذاشتم داخل اب تا صبح نرم بشه وبخورم 

بعد صبونه قرص جویدنی دایمکت

قبل ناهار وشام رانیتدین

بعدناهاروشام دایمکت

نیم ساعت بعد ناهاروشام شربت منیزیم یا همون آی دی ژل که ضد اسید معده س.عالیه

ناهار وشام غذاهای سبک بدون چربی ونمک زیاد

سیب زمینی یا تخم مرغ پخته

کباب 

نون وماست

موقع غذا خوردنم نیم ساعت طولش میدادم اروم اروم وبافاصله هرلقمه رو میخورم.

بعد غذا بجای اب یه لیوان دوغ

درطول روز هم میوه مثل سیب وموز ونارنگی وپرتغال

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من که توبارداریم تاآخرنه ماه هرچی خوردم بالااوردم بازخوبه توآجیل ومیوه میتونی بخوری من اونم نمیتونستم آب دهنمم بالامیوردم😩😩😩شنیدم زنجبیل وسیرابی خوبه .میوه به بخوری وغذای کم حجم ولی تعدادوعده هات زیادباشه.نون سوخاری ونخودشورهم خوبه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
کم بخور نترس نی نی چیزیش نمیشه همه این حالتارو داشتن حتی بدتر از تو.... برو دکتر دمیترون بده

تاثیر داره دارو؟باورتون میشه حتی اسم غذارو میارم حالم بد میشه به بوی یخچال هم همینطورم

هرچی بگی امتحان کردم تاثیر نداشت تااینکه نون خشک کردم گذاشتم کناردستم شب خا یا درطول روز ریز ریز می ...

یعنی دارو تاثیر داره؟؟؟اشتهات برمیگرده؟

یعنی دارو تاثیر داره؟؟؟اشتهات برمیگرده؟

فقط کمی اروم میشی😕من دوهفته اسم اب هم میومد تهوعم بیشتر میشد چیزی نخوردم ۴ کیلو کم کردم بعد به مرور بهترشدم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

منم مثل شما تصور غذا هم حالم بد میکرد تا جایی ک بالا میاوردم‌ همه اینا میگذره فقط ناراحتی نکن بچه هم چیزیش نمیشه از وجود خودت تغذیه میشه حتی اگه چیزی نخوری ولی خودت ضعیف میشی نون خشک‌بیسکوییت خوبه آب زیاد بخور یا آبمیوه که یبوست نگیری اگه میتونی امتحان کن غذای آماده بیرون میتونی بخوری بعضیها  می تونن غذای آماده بخورن ولی خودشون نمیتونن درست کنن 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
ازهمگی ممنونم،واقعا دوران سختی هست ک باید بگزره،بقول همسرم الکی ک بهشت زیر پای مادرا نیست...خخخخخ

وای عزیزم منم از تهوع داغون شدمه

هفته8هستم 

از همه چی بدم میاد هیچی نمیتونم بخورم حتی اب😢

ولی تا حالا بالا نیاوردمه

بنظرت ب جنسیت ربطی داره؟

خدایا هزارااااااان بار شکر