2777
2789

زیاد کاری نمیکنم در حد کارهای سبک و روزانه 

ولی موقعی که وایمیستم و راه میرم زیر شکمم در میگیره ....چیکار کنم یکم استرس گرفتم😥

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم طبیعی ,منم همین دردا رو داشتم بلکم شدید تر بخاطر تحریک تخمدان هاس

تحریک تخمدان هم زیر شکم درد میگیره؟ من فکر میکردم برای تحریک تخمدان فقط تخمدانها درد میگیره...روز اول iui که اومدم خونه تهمدانهام خیلییی درد میکرد

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
به فال نیک بگیر...ممکنه بخاطر بارداری باشه

ممنونم عزیزم انشالله

تحریک تخمدان هم زیر شکم درد میگیره؟ من فکر میکردم برای تحریک تخمدان فقط تخمدانها درد میگیره...روز او ...

حالا حتما نمیدونم دلیلش اونه ,ولی من زیر دلم و کمرم و دور نافم و تخمدان و هرچی ک اون تو هست تا چهر روز ب شددددت درد گرفت

عزیزم انشاءالله که جواب میگیری .میشه بپرسم چقدر هزینتون شد

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
 حالا حتما نمیدونم دلیلش اونه ,ولی من زیر دلم و کمرم و دور نافم و تخمدان و هرچی ک اون تو هست تا ...

انشالله زودتر جواب بگیری عزیزم

عزیزم انشاءالله که جواب میگیری .میشه بپرسم چقدر هزینتون شد

ممنونم ...محتاجم به دعا😇😇

من بیمارستان دولتی انجام دادم که هزینش تا دو یا سه بار iui تو سال تقریبا ۵۰ هزار تومن شد...ولی کلا اگه بخوام بگم با دارو و سونو همه چیز بگم برای من زیر ۳۰۰ شد.ولی بعد از ۲ یا ۳ بار فک کنم حدود ۶۰۰ میشه

ممنون گلم .انشاءالله همین ماه خدا دلت رو شاد میکنه 😘

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞