2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی کمکککککک

190 بازدید | 14 پست

سلام  بچه ها هجده روزه که زایمان طبیعی کردم بخیه هام کاملا خوب شدن ولی  پارگی واژن دارم بنظرتون خودش ترمیم میشه بیشتر از همه چیز نگران همینم لطفا کمک کنید چکار کنم😢😢😢

خدایا همیشه مواظب دخترمو پسرم باش  🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ...بعد زایمان طبیعی خیلی چیز ها فرق میکنه ...حتی اگه بهترین بخیه رو خورده باشی

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

منم داشتم بهم پماد داد استفاده کردم خودش جوش خورد 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
پارگی واژن بخاطرچیه؟؟

بخاطر زایمانه منکه سر درنمیارم خودم تو آینه نگاه کردم🙈که منفذش بازه ب کسایی هم ک زایمان طبیعی کردن گفتم گفتن خودش خوب میشه

جدی پس امیدوار باشم؟چ پمادی داد دکترت؟

یادم نمیاد مال 94 من زایمان کردم 

برو دکتر حتما 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
بخاطر زایمانه منکه سر درنمیارم خودم تو آینه نگاه کردم🙈که منفذش بازه ب کسایی هم ک زایمان طبیعی کردن ...

من طبیعی بودم اصلابخیهامم مشخص نیست

امیدت فقط به اون بالایی باشه
من طبیعی بودم اصلابخیهامم مشخص نیست

شاید شما هم اینجوری بودی ولی من حساسیت نشون دادم تو آینه نگاه کردم از وقتی دیدمش وحشت کردم ک قبلا چی بود حالا چی شده اطرافیانم میگفتن ک چ جراتی ک نگاه کردی

شاید شما هم اینجوری بودی ولی من حساسیت نشون دادم تو آینه نگاه کردم از وقتی دیدمش وحشت کردم ک قبلا چی ...

منم مدام نگاه میکردم

بعدخط بخیه مونده بودرفتم دکتریه پمادداداونم ازبین رفت

امیدت فقط به اون بالایی باشه