2777
2789

سلام ببخشید شما چند ماه بعد پریود شدین؟؟

الان بچه من 50 روزشه و من قبل 40 پاک شدم دوباره از دیروز خون میببنم این پریوده یا ادامه خون زایمانه

پریوده

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا چهل روز لک بینی داشتم روز بعد چهلم پریود شدم😐😑

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

35روز بعدش پریود شدم....واسه شماهم پریوده

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
شماشیر خودتون نمیدادین؟ ربط به شبر داره؟

چراشیرخودمو میدم فکرنکنم ربطی داشته باشه🤔

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
ممنون کمی هم حالت پریودی دارم پس جرا اکثرن میگن تا هشت ماه پریود نشدن

همه مثل هم نیستن مثلا مامانم تایکسال نشد اما من35روز بعد شدم یاجاریم40روزه بود شد.

رب به شیر داره؟؟ شما شیر خودتو میدادی؟

شیر خودمو میخوره

ربطی نداره

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻