2777
2789
عنوان

قطع داروهاي كمك باروري

150 بازدید | 8 پست

سلام دوستان از پارسال دقيقا همين موقع تصميم گرفتم بچه دار شم رفتم دكتر و گفت كيست داري دوماه بهم ضد بارداري داد بعدش از ارديبهشت گلوكوفاژ و از روز ١٥ تا ١٥ دوفاستون خوردم تا ٤ ماه و نتيجه نگرفتم.ماهپنجم كلوميفن و استراديول خوردم و آمپول اچ سي جي زدم باردار شدم ولي هفته هفت سقط شد. دوماه بعد بازم گلوكوفاژ و دوفاستون. بازم نشد.بعدش كلوميفن خوردم و پودر اينوفوليك و چهارتا آمپول اچ ام جي ولي با چهارتا فوليكول كه درد آزاد شدنشم حس كردم باردار نشدم.اين ماه دكتر بهم لتروزول داد و دوتا آمپول اچ ام جي و استراديول.

ميخام اگه باردار نشدم از ماهه بعد ديگه داروهارو قطع كنم.به نظرتون ظرر داره برام يهو اينهمه هورمون خوردن رو قطع كنم؟

براي هم دعا كنيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم یه چند ماهی قطع کن به خودت استراحت بده.من از پارسال برای بارداری اقدام کردم زیر نظر دک ...

خدارو شكر

يعني حتي گلوكوفاژ هم نخوردي؟ چطور قطع كردي؟ كمكم يا يهو؟

براي هم دعا كنيم
منم یه زمان فقط دارو خوردم با هیچ روشی باردار نمیشدم آخر فهمیدم مشکل جای دیگه ست تشخیص خیلی مهمه

همسرم آزمايش داده و معلينه شده يه بارم باردار شدم يعني لوله ها هم مشكلي ندارن.

مشكلم تنبلي تخمدانه

براي هم دعا كنيم
خدارو شكر يعني حتي گلوكوفاژ هم نخوردي؟ چطور قطع كردي؟ كمكم يا يهو؟

عزیزم منم مشکلی تخمدان داشتم گلوکوفاژ ومتفورمین رو گذاشتم کنار .چون به خاطر اینا ۱۰کیلو وزن کم کردم

عزیزم من از روزی اول روزی یه دونه میخوردم که یهویی تصمیم گرفتم کامل کنار بزارم

اینم بهت بگم از موقعی که متفورمین رو گداشتم کنار به جاش  دوماه از دوفاستون استفاده کردم ماه بعد هم دوفاستون رو هم قطع کردم که خداروشکر باردار شدم