2777
2789
اصلااااااا نگران نباش بسیار راحته.... اول رگ دستش رو برا سرم میگیرن. بعد عمل هم یه ساعت تو بیمارستان ...

عملش گفتن با ماسک بیهوشیه..شماهم با ماسک بود بعد عمل چشمش باد ورم کبود نشد...

گریه نکرد...

ببخشید بیهوش کردن...بعدش خوب بود چشمش خون نیومد

نه.... هیچی خون نیومد. آره چون بچه اس بیهوش میکنن. باید ناشتا هم باشه. شب قبلش یه چیز مقوی بهش بده. چون تا یکساعت بعد عمل هم نباید چیزی بخوره. من بچم تا 2 بعد از ظهر ناشتا بود

لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش گفتن با ماسک بیهوشیه..شماهم با ماسک بود بعد عمل چشمش باد ورم کبود نشد... گریه نکرد...

نمیدونم بیهوشیش چطوری بود.... ولی اصلا ورم و اینا نداشت. فقط دورش رو بتادین زده بودن یه لحظه دیدم فک کردم خونه.... ولی خون نبود. خوب بچه من رگش رو برا سرم پیدا نمیکردن خیلی اذیت شدوگرنه عملش خوب بود 

لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه..... 
پسرمن از بدو تولد یه چشمش قی میکرد دکترا گفتن ماساژ بدم الان هفت ماهشه قی نمیکنه ولی اشک میاد از چشم ...

هفت ماهگی تا یک سالگی ماساژ بده ببین گوشه چشم و به داخل فشار بده دورانی مثل دکمه کوچیک یک‌چیزی میاد زیر انگشتت اونو دورانی ماساژ بده بعد صاف از تیغه بینی بکش به پایین ایشالا باز میشه ۹۰درصد برا شما خوب میشه