بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم منم بچم رو عمل کردم.... نه پانسمان نمیکنند. بیهوشش میکنند. یه چهل و پتج دقیقه طول میکشه. بعدش تا چند روز باد سرد نخوره و قطره میده دکتر. نه درد نداره
لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه.....
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________
خوب اون چشمش که بسته بود اب چشمش تخلیه نمیشد و همیشه آب بود تو چشمش و قی میکرد.... بعد دکتر میل میزنه مجرای اشکش باز میشه. البته بعضی از بچه ها با ماساژ و اینا ازشون باز میشه ولی بعضیها عمل میخواد
لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه.....
خوب اون چشمش که بسته بود اب چشمش تخلیه نمیشد و همیشه آب بود تو چشمش و قی میکرد.... بعد دکتر میل میزن ...
اها
مرسی که جواب دادی گلم
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________