2777
2789
عنوان

کولیک شدید نوزاد دوماهه

7137 بازدید | 38 پست

سلام خانوما.خسته نباشید. چند روز دیگه نوزاد دخترم ۲ ماهه میشه، اما کولیک شدیش امانمونو بریده، داروها کلا روش بی اثره؛ کولیف؛گریپ میکسچر، بی بی کر، پدی لاکت دادم...انگار نه انگار...پدی لاکت اوایل خوب بود، ولی بعد یه هفته دوباره با شدت بیشتری شروع شده. انگار بدنش مقاوم شده باشه!!! گریب میکسچرم همینطور بود، سه چار روز خمارش میکرد میخوابید، یهو از روز پنجم شدیدتر میشد.... کلا هر دارویی میدم انگار بعد چند روز مقاوم میشه و بدتر میشه.خیلی هم بد داروعه...همش تف می کنه، به زور میدم بهش....آد اصلا نمیخوره...داروهای گیاهیی هم تقریبا همه جورشو امتحان کردم...بریدم دیگه...دیشب تا صب رو پای مامانم بود...خودم خیلی مراعات غذایی دارم...از قبل بارداریم هم لاغرتر شدم انقد مراعات میکنم.از اشتها افتادم...هی میگن بعد چهام، بعد دو ماهگی، بعد ۴ ماهگی....دیگه چقدر صبر.....:(((((((((

خسته شدم...کسی مشابه بوده؟!!!  چقد طول کشید؟؟؟

سلام عزیزم قطره کولیکیز و کولیکید خیلی موثره 

تو اولین تاپیکام اگه بخونی منو راهنمایی کردن موفق باشی

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

بله عزیزم دختر منم این مدلی بود 24 ساعت دستم بندش بود ولی قطره کولیت خیلی خوب جواب داد روش و اینکه مدام دمر بغلش میکردم.شبا قنداق یا رو دلشو به حالت دورانی موافق عقربه های ساعت میمالیدم.یا صداهای ریتم دار مثل سشوار تلوزیون و...عرق نعنا هم خوبه رقیق کن با آب بده بخوره.دختر من که تا اوایل 4 ماهگی اینطور بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام فکر نکنم بازم به پای پسر اول من رسیده باشه پسر من از بس داد زده بود نافش اندازه گردو شده بود  الانم پسر کوچیکم چهار ماه رو تموم کرده بهتر شده همیشه بدون استثنا سر پا بودم خودم رعایت غذایی میکردم شدیداااا. تا اینکه خوب شد الان شما دیشب شام چی خوردید؟؟

محجبه باش بانو بگذار در بزنند و پشت در بمانند   

گریپ میکسچر خارجی دادی؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

اینو دادی؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

واقعا سخته منم پسرم سه شنبه دوماهش میشه تا چهل روز همین جور بود فقط گریه می کرد الانم  اگه مراعات غذایی نکنم که گریه هاش شروع میشه با گریپ میکسچر یه خورده بهتر میشه شاید دخترت رفلاکس داره؟

الهی و ربی من لی غیرک                                            خدایا به امید تو

سلام

شما مطمئنید برای کولیک اذیته شاید حساسیت داشته باشه 

سیر خودتون رو میخوره؟ سوختگی مقعد یا جوش رو صورت و تنش نداره؟ تو مدفوعش رگه های قهوه ای نیس؟ 

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.
بله عزیزم دختر منم این مدلی بود 24 ساعت دستم بندش بود ولی قطره کولیت خیلی خوب جواب داد روش و اینکه م ...

ماساژ با روغن کرچک روزی دوبار میدم، عرق نعن با نبات هم دادم بی تاثیر بود. حتی زیره ، ترنجبین، فلوس، سنا مکی....هیچ تاثیری روش نداشتن...هیچی.

دختر منم همینطور بود از دوماهگی شدت گرفت تا اخر ۶ماه.هیچ دارویی هم اثر نداشت .دورانیه که باید طی شه بعضی بچه ها زودتر خوب میشین بعضیا دیرتر.منم کلی دارو مختلف امتحان کردم هیچ کدوم جواب نمیداد فقط صبر باید کرد تا دورانش بگذره

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماساژ با روغن کرچک روزی دوبار میدم، عرق نعن با نبات هم دادم بی تاثیر بود. حتی زیره ، ترنجبین، فلوس، ...

این قطره کولیت که میگم بگیر خیلی خوبه ایرانی هم هست من که خارجیا رو گرفتم فقط در حد ی بار بهش دادم پس میداد ولی اینو یکی دوستای شوهرم گفت گرفتیم خیلی خوب بود خدا خیرش بده.

اره همین...ایرانیش ک کلا الکیه انگار

وقتی این روش اثر نداره دیگه حرفی ندارم. خودتم عرق نعنا بخور بعد هر غذا. منم دوماه این مشکل داشتم. درکت میکنم عزیز دلم

واقعا سخته منم پسرم سه شنبه دوماهش میشه تا چهل روز همین جور بود فقط گریه می کرد الانم  اگه مراع ...

یه دکتری گفت رفلاکس خفیف داره، ولی داروهایی ک داد بی تاثیربود، دایمیتیکون و کاروی میکسچر داد

سلام شما مطمئنید برای کولیک اذیته شاید حساسیت داشته باشه  سیر خودتون رو میخوره؟ سوختگی مقعد ی ...

نمی دونم واقعا، پمادکالاندولا میزنم به پاهاش، با این ک قرمز هم نیس...صورتشم چرا، جوش خیلی داشت اوایل، دکتر گفت مشکل از شامپوشه، عوض کردم بهتر شد...شیر خودمو میخوره.