2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز هشتم چه توقعی داری مثبت بشه آخه! خیلی زود زدی

انشالله همین ماه باردار باشی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
انقدر استرس نداشته باش برات سمه از لطف خدا ناامید نباش خودتو بسپار بهش

الان چهارمین سیکل میکرو هستم ک یکیشم کنسل شد ب انتقال نرسیده ...هم هزینه ها زیاده ...هم دیگه اعصابم ضعیف شده ...حال شوهرمم ک بدتره ...این سری سه تابلاست انتقال دادم نمیدونم چرا نمیشه هرچی ازمایشم بوده دادم همش اوکی بوده

انتظار ۱۰ ساله...
اخه یسریا بعد هفتم مثبت شدن....تروخدا برام دعا کنین 

اگه لایق باشم چشم😘

میدونم خیلی دیر میگذره این روزا اما طاقت بیار

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اگه لایق باشم چشم😘 میدونم خیلی دیر میگذره این روزا اما طاقت بیار

حتما ک هستی....اره عزیزم خیلی سخته بخصوص ک اشتباه کردمو بی بی زدم اخه استخاره کردم خوب اومد

انتظار ۱۰ ساله...
الان چهارمین سیکل میکرو هستم ک یکیشم کنسل شد ب انتقال نرسیده ...هم هزینه ها زیاده ...هم دیگه اعصابم ...

گاهی علت ناباروری ناشناخته س اصلا نگران نباش و دلتو بزرگ کن . میدونم به زبون گفتن این حرفا راحته ولی خودتو نباز نوز زوده برای بی بی چک. اصلا گاهی بی بی منفیه ولی ازمایش مثبت. نترس خدا حواسش بهت هست ایشالا میای تاپیک بارداریتو میزنی مارو خوشحال میکنی😍

گاهی علت ناباروری ناشناخته س اصلا نگران نباش و دلتو بزرگ کن . میدونم به زبون گفتن این حرفا راحته ولی ...

انشاالله بزودی زود همه منتظرا جواب بگیرن...برای منم دعا کنین واقعا شرایطم سخته چ مادی چ معنوی حالم خوش نیس

انتظار ۱۰ ساله...

سعی کن آروم باشی،آخه ی لحظه فکر کن،اگه همش نگران باشی ،چه فایده ای داره؟سعی کن خودتو مشغول کنی.

من دوبار iuiکردم ،هر دو منفی 

امروز که پریود شدم ،گفتم مهم نیست،اومدم واس خودم آهنگ شاد گذاشتم.میدونم که سخته اما با استرس هیچی درست نمیشه

منم از فروردین میرم دنبال میکرو،توکل برخدا