2777
2789
رنگ بدون دکلره قشنگ اصلا وجود نداره...... نارنجی و قرمز زشت داریم فقطمیخوای؟ و

پس فکرکنم بیخیال رنگ بشم بهتره😅پارسال رفتم ارایشگاه برام شرابی گذاشت خیلی قشنگ بود ولی هردفعه میشستم کلی رنگ میرفت کلا رنگش عوض شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم پایین موهام یا سبز طاووسی یا قرمز آتشی کنم اما ارایشگر بم گفت حتما باید دکلره شه اول..منم قیدش زدم حالا که فکر میکنم میبینم رنگ مشکی موهام خوبه ازاین رنگ های فانتزیم بدم میاد😂😂😂 ستاد روحیه دهی ب خودم😄

منم میخواستم پایین موهام یا سبز طاووسی یا قرمز آتشی کنم اما ارایشگر بم گفت حتما باید دکلره شه اول..م ...

خخخ منم الان دارم به همین نتیجه میرسم دوستان میگن این رنگها دکلره میخواد بدون دکلره هم خوب درنمیاد

پس فکرکنم بیخیال رنگ بشم بهتره😅پارسال رفتم ارایشگاه برام شرابی گذاشت خیلی قشنگ بود ولی هردفعه میشست ...

رو دکلره همینه هر بار بشوری رنگش عوض میشه ولی اگ از شامپو  مناسب استفاده کنی عمر رنگت بیشتره....منم ۲ماه پیش موهام رز گلد گذاشتم ۲هفته بیشتر نموند

اقا لایک نکنید اه......
اره خوبه حالابنظرشماماهاگونی بدون دکلره خوب درمیادخودم بزارم

من پارسال ارایشگاه رفتم برام درآورد خیلی هم خوشگل بود بدون دکلره

همسرم و همه اطرافیانم گفتن قشنگه ولی رنگش با شستشو خیلی میره

اگ مهربون بودن الان نمیترسیدی پی ب اشتباهت نمیبردی موهاتو نارنجی میکردی عزیزم    &nb ...

خخ عزیزم شما که واردی ببین روی عکس یه ترکیب نوشته توی نت گفته بود اینو انجام بدین همین رنگ درمیاد یعنی الکی گفتن