2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

198 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. من این هفته دکتر بهم قرص داد و سقط کردم به دلیل رشد نداشتن ساک حاملگی. میخوام بدونم کسی بوده که بلافاصله بعد از سقط، همون ماه باردار بشه؟ یعنی اینکه قبل از اینکه پریود بشه باردار شده باشه و دیگه سقط نشده باشه؟ اگه کسی تجربشو داره بهم بگه لطفا. این دومین سقطم بود خیلی ناراحتم😔😔

عزيزم نبايد زود باردار شي چون رحمت ضعيف شده بايد بعداز سه پريود دوباره اقدام كني

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه شنیدم خیلیا بلافاصله باردار شدن. 😔😔

بلافاصله بازم احتمال اینکه بچه بمونه کمه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اخه شنیدم خیلیا بلافاصله باردار شدن. 😔😔

بله ولي برا شما كه سابقه سقط داشتي خيلي خطرناكه خودتو تقويت كن ميدونم حس و حالت چيه خودمم سه ماه پيش سقط كردم به علت پوچ بودن ساك ولي عقل ميگه صبر كني

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزیزم‌چیا واسه تقویت خوبه که بخورم؟

قرص كمر از عطاري بگير

معجون هاي شير موز و عسل خودتو شوهرت

زرده تخم مرغ و نبات بزن با شير ولرم و هل بخور دواي كمره

دارچين هميشه تو چايي تون باشه

خيار و سرديجات يه مدت نخور

انواع مغز و بادوم

ويتامين E بگير خودتو و شوهرت هر شب بخورين

به شوهرت نخود پياز سير خرما زيااااااد بده