2777
2789
عنوان

بچم کاری کرده که هرروز آرزوی مرگ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3731 بازدید | 98 پست

خیلییییی دوران سختیه

ولی به این موضوع فکر کن که دیگهههه 5 ماهگیه بچت تکرار نمیشه

از وجودش لذت ببر

این دوران برا همممه هست 

بچه من الانکه 6 سالشه هنوزم ارامش ندارم ولی بخدا بقرااان دلم برا نوزادیش یذررره شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم فک می کنم افسردگی بعد زایمان داری اگرم بچتون بیش از اندازه ناآرومه حتما دردی داری بچه همسایمون خیلی گریه و زاری می کرد کلی دکتر و اینا بردنش سنگ کلیه داشت دور از جون بچه شما البته 

چشه نق نقو،،، رفلاکس داره چی شد،،، احتنالا افسردگی زایمان داری 

بدنش سالمه سالمه فقط میگه همش منو بعل کن خواباش نهایتا نیم ساعت طول بکشه اگه خیلی هلاک خواب باشه یه ساعتو نیم شبا هر نیم ساعت بیدار میشه به خدا هرکس دیگه جای من بود استامینوفنو خالی میکرد تو حلقش ولی وجدانم اجازه نمیده

این نیز میگذرد 

عزیزم بچه ها همه همینن 

از قدیم همین بوده..

مامانهای ما که چند تا بچه رو با هم بزرگ میکردن.. پس شدنیه 

غر نزن با عشق کارتشو انجام بده تا همیشه که نی نی نمیمونه

بعد هم بچه آوردی باید بری زیر بار مسئولیتش 

شاغلها چی بگن بنده خداها

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

من زن دادشم سه ماه قبل زایمان کرده بچش ریه هاش مشکل داره شب روز نداره همش میگه بچم خوب شه چیز دیگه نمیخام نه جایی میتونه بره نه میتونه درست بخابه همش مواظب بچشه توکه بچت سالمه اینقدر قر میزنی 

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   

عزززم همه ما این دوران رو گذرونیدم وقتی به حرف بیفته و برات شیرین زبونی کنه همه اینا یادت میره تازه چندسال دیگه یکی دیگه هم میاری 

ما نوبتی غذا میخوردیم یه نفر بچه امو نگه میداشت من غذا میخوردم بعد من نگه میداشتم دیگران غذا میخوردن حالا ممکن بود اون یه نفر خواهرشوهر .جاری .خواهر یا مادره خودم بودن

قبول دارم بچه اول خیلی سخته هم آدم تجربه نداره هم رو بچه اول کمی حساس میشه آدم چه پدر چه مادر

چند وقتشه بچه ات؟

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

عزیزم نوزاد واقعا زیییییاد زحمت دارع دقیقا تا یک سالگی ادمو داغون میکنن خستگی و ناراحتی تو این زمان طبیعیه ولی افکاری مثل خودکشی و اینا نشانه از افسردگی 

احساس میکنم هم خسته ای و هم افسردگی بعد از زایمانت درمان نشده،حتما برو دکتر به فکر درمان باش

بدنش سالمه سالمه فقط میگه همش منو بعل کن خواباش نهایتا نیم ساعت طول بکشه اگه خیلی هلاک خواب باشه یه ...

عزیزم بذارش روی پات تا عدت کنه من شبا اکثرا بچم رو پامه خودمم عادت کردم میخوابم