2777
2789
عنوان

بچم کاری کرده که هرروز آرزوی مرگ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3731 بازدید | 98 پست
به خدا همین الانم با آهنگ (ای دل دلِ دیوونه) خوابش کردم😂. جالب اینجاست هر دو سه روز باید آهنگ خوابش ...

ای جانم عاشق دخترت شدم با این عادت کردناش😄😍😍😍آها الان متوجه شدم چیو میگی. من بابام ارتشیه بچه بودم سیرجان بودیم خونه های سازمانی که توی یک شهرک بود مخصوص ارتشیا.اونجا زیاد میخوردیم.خیلی خوشمزه بود😍😍😍الانم بعضی وقتا جایی ببینیم میخریم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاووت تو بارداری زیاد میخوردم الانم میگیرم میخورم چشم . این با آهنگ سیاوش قمیشی آروم میشه اگه اون آه ...

ببین قاووت خشخاشی بگیر بخور.واسه غذا هم من به دخترم وارد 4شد دادم. لعاب برنج فقط آب برنجه که باید بزاری اینقدر بجوشه تا غلیظ شه و یه کم نبات سفید واسه اینکه طعمش بهتر شه بنداز توش. فقط هیچوقت لعاب برنج ،تا قوام نیومده بهش ندی که باعث اسهال میشه. باید اینقدر برنجت بجوشه که دونه هاش له شه و آبش مثل فرنی غلیظ شه. روز اولم ظهر اندازه ی 1قاشق چایخوری بهش بده. برنجم حتما نیمه کوب ایرانی براش بخر.1ساعت قبل از درست کردن، 1قاشق برنج نمیه کوب تو آب داغ خیس کن بعد آبکش کن بریز تو قابلمه ی کوچیک 1لیوان سر پر آبم بریز روش زیرشم متوسط کن بزار بجوشه تا غلیظ شه بعد بهش بده بخوره

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.
قاووت تو بارداری زیاد میخوردم الانم میگیرم میخورم چشم . این با آهنگ سیاوش قمیشی آروم میشه اگه اون آه ...

استارتر انگار من این تاپیکو زدم بخدا مخصوصا اونجا که گفتی از حمام میاد ش ارژ میشه .

حتما برو مشاور به شوهرت بگو دکترش گفته باید مادر مشاور بره اگه مبینی نمیزاره خودت یواشکی برو .خیلی مهمه.

بچت بزرگ هم بشه جز بچه های باحال و شیطونه .الان سختته ولی بخدا یه روزی غش میکنی از خنده از کاراش و شیطونیاش.من الانم اکثر مهمونیا رو نمیرم.بالاخره بزرگ میشن مایه افتخار ما میشن😻😻😻😻😻😻😻

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
ببین برو روغن حیوانی بخر،یه قاشق سرخالی روغن حیوانی با نصف قاشق عسل بریز تو یه ظرف بزار رو گاز که رو ...

عزیزم لعاب برنج رو از چند ماهگی دادی به نی نیت؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙