2777
2789

تو ۵ ماهه پیرم کردی افسردگی گرفتم از دستش وقتی میخوابه انگار تمام دنیا مال منه وقتی میرم مهمونی میگم من تمام کاراتونو انجام میدم فقط اینو واسم نگه دارین . داغونم یه روز به سرم زده بود قرص بخورم خودمو بکشم . دو ساعت پشت هم خوابیدن واسم شده آرزو راحت و آروم غذا خوردن واسم شده عین رویا شوهرمم از همه بدتره به شدت بچرو دوست داره و همش میگه همینه که هست جونت دربیاد باید تحمل کنی حرفای اون بیشتر آزارم میده از خدا فقط مرگ میخوام 

این نیز میگذرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بچه داری اعصاب میخواد خدا توانت بده 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

تاپیک اندر احوالات من بعد بچه دار شدن رو بخون دیگه اینجوری نمیگی😔😔

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....