2777
2789

شوهرم دکلره روشن دوسداره کرم مانند.من رنگ موی تیره دوسدارم حالا شما بگین کدوم بهتره 

تعداد رای : 21
نظرسنجی
رنگ موی مشکی بهتره
6
28%
دکلره روشن
5
23%
قهوه ای تیره
10
47%
طُ∞‌ضربان‌قلب‌منی‌ ـﮩ۸ــ💌ــ۸ـﮩـ S ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌💗🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به خودت چی میاد

ب من هم دکلره روشن.هم تیره.خخخ

من مش و هیلایت کردم الان ک عکسامو میبینم کیف میکنم ولی کسایی ک مشکی بودن اصلا راضی نبودن تو فامیلای ...

جدی؟ اخه اکثرا میگن تیره بهتره برا عروس😔

صد در صد مشکی . ۵۰ ساله دیگه هم‌عکساتو ببینی رنگ موهات رو مده. 

مثلا ۳۰ سال پیش عروسا رو زمینه ی مشکی مش استخوانی در میاوردن الان که نگاه میکنی اصلااا قشنگ‌نیست .

بعدشم‌مشکی سن‌رو کمتر نشون میده و جذابتره و تضاد قشنگی با لباس سفید عروس داره

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
صد در صد مشکی . ۵۰ ساله دیگه هم‌عکساتو ببینی رنگ موهات رو مده.  مثلا ۳۰ سال پیش عروسا رو زمینه ...

😍😍😍😍😍

جدی؟ اخه اکثرا میگن تیره بهتره برا عروس😔

رنگ پوستم خیلی روشنو سفید نیس ولی موهامو ک روشن کردم صورتم باز شد خیلی تغییر کردم همش شوشوم میگه قربون موی طلاییت بشم... نامزدیم رنگ موهامو توی خونه رنگ طبیعی N ک روش نوشته بود بلوند روشن گذاشتم چند بار شد همون موی طبیعی ک بچه ها دارن یکم روشنه ولی قهوه ای و خرمایی ک ب قرمز میزنه نبود به سبزو دودیو طلایی میزد اونم خوب بود ولی عکسامو میبینم خیلی بچه میزدم عروسی یهو واقعا تغییر کردم

اگر تا حالا بلوند نکردی ریسک نکن شب عروسی بلوند کنی اگر وقت داری چند ماه الان انجام بده که اگر بهت بیشتر از تیره میومد نگه داری اگر نه زمان برای تغیرش داشته باشی

بگم من عقدمو عین عروسی بابام برام گرفت تالارو لباس عروسو آتلیه و ... ولی شوشوم وضعیت مالیش خیلی خوب نیس خودمم گفتم ک عروسی نمیخوام ک انشالله با پولش ماشین بگیریم واجبتره