2777
2789
عنوان

فاویسم چیه؟ ی لحظه بیاین

3507 بازدید | 25 پست

چندوقت پیش ک دخترمو بردم پیش دکتر گفتم قطره استامینوفن بده واسه قبل واکسنش بهم گفت تست فاویسم داذه گفتم نمیدونم گفت از اونجایی ک تست تیروئید ازش گرفتن بپرس حالا هرچی ز میزنم ج نمیدن ،از کوچولوهای شما این تستو گرفتن؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به اون دکتر بیسواد بگو اونجا که آزمایش تیروئید میگیرن از نوزاد فقط تیروئید و pku میگیرن آزمایش فاویسم نمیگیرن.تازه چه ربطی به استامینوفن داره فاویسمیا داروهایی مثل آسپرین و بعضی آنتی بیوتیکارو نمیتونن بگیرن نه استامینوفن

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

معمولا همون چندروز اول تولد تو بیمارستان میگیرن اگه واسه زردی بستری شده حتما گرفتن ازش میتونی بری بگیری

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر