2777
2789
عنوان

یکی بیاد منو روشنم کنه.

171 بازدید | 17 پست

تاحالا چندتا تاپیک از این باب گذاشتم ولی جواب درستی نگرفتم. من یه جاری دارم یه خواهر شوهر. 11ماهه عقد کردم 3 4 ماه اول عقدم مادرشوهر و خواهر شوهرم خیلی دل پری از جاریم داشتن خیلی بدگوییشو می‌کردند. اما الان چندماهیه عوض شدند. بهش احترام میزارند کلی تعریفشو جلو من ازش می‌کنند. دیشب جلو من بخاطر قبولی بوسش کردمادرشوهرم. جاریم خیلی احساس پیروزی کرد من خیلی حالم بد شدهروقت یه کاری میکنه مادرشوهرم میگه وای عروسم فلان کارو کرد اما منو خیلی بی حالو انگار که اهمیت نداره میگه.چیکار کنم؟؟؟؟ تروخدا کمکم کنید عذابم میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچي بيخيال مگه محتاج توجه اونايي خودت باش

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

مطمعن باش اگه غیبت جاریت رو پیش تو کردن و ی مدت تو عروس خوبه بودی حالام غیبت تورو پیش اون میکنن و اون عروس خوب اس 

نوبتیه دگ 

هیچوقت وارد بازی خانواده شوهر نشو 

اصن گوش نده ب غیبتاشون 

مادر شوهرا همه سیاستشون اینه اینقدر ادمو نسبت به جاری حساس میکنن و سوهان روح ادم میشن که یه موقع شما و جاریت علیه خانواده شوهر نریزید رو هم

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

از من به تو نصیحت هیچ وقت کارای خانواده شوهر چه کار خوب و چه کار بدشون نزار برات اهمیت داشته باشه .کاراشونو ندید بگیر

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

عزیزم منم اوایل همین مشکلات رو داشتم.با بی تفاوت بودن مطمعن باش نتیجشو میبینی.فقط لبخند بزن چرا حرص الکی میخوری اخه

چه کسی میفهمد در دلم رازی هست؟                         میسپارم آن را به شب و تنهایی خود......!!

من چرا هيچوقت محبتايي كه جاري و خواهرشوهر و مادرشوهر به هم ميكنن برام اهميتي نداره و اصلا بهش فكر نميكنم؟؟؟🤔🤔🤔

آيا من غير عاديم؟؟؟؟🤔🤔😟😟😟😟😟

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

خب به وقتش به شما هم توجه میکنه

شا هم قبول بشی میبوست.

اون جاری از شما قدیمی تره...شما تازه واردی..یکم طول میکشه تا قلق شون دستت بیاد...ولی سعی نکن با خودشیرینی خودتو تو دلشون جا کنی که نتیجه عکس میده.

خودت باش، فقط بدی نکن...هر چی سنگین و رسمی تر باشی جذابتری ،کم کم بهت جذب میشن

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
من چرا هيچوقت محبتايي كه جاري و خواهرشوهر و مادرشوهر به هم ميكنن برام اهميتي نداره و اصلا بهش فكر نم ...

کار خوبی میکنی، چون اصلا مهم نیست

از خدات باشه بهت کار نداشته باشن، بزار واسه هم خودکشی کنن، تو راحت باش

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
کار خوبی میکنی، چون اصلا مهم نیست از خدات باشه بهت کار نداشته باشن، بزار واسه هم خودکشی کنن، تو راح ...

عزيزم لايك به امضات 😍😍

چيكار ميكني كه وقت كم نمياري؟؟ من يه قل دارم از پسش برنميام فداش بشم 😅😅 تازه شاغل هم نيستم 

پرستار دارن بچه هات؟

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍