2777
2789
عنوان

خانمایی که زایمان طبیعی انجام دادن

122 بازدید | 12 پست

لطفا بیاید توضیح بدید درداتون چجوری بود چجوری شروع شد .چیکار کردید که باعث کم شدنش شد.یا بدتر شدن .تجربیاتتونوبه اشتراک بذارید ببینم کی وچجوریباید اماده شم 😊

پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد شدید خیلی خیلی شدید نباید جیغ بزنی باید زور بزنی اما وقتی بچه دادن لخت بغلت😏درد کلا فراموش میشه

نه منظورم از اولشه ک درداشروع میشه نه اخراش 😐

عزیزم تو زایمان باید صبور باشی حین دردات سعی کنی راه بری قر بدی رو توپ بالا پایین کنی...سعی کن تو دردات زیاد داد وهوار نکنی و زمان درد نفس عمیق بکشی انرژیت و نگه داری واسه اخرش...میتونی دوش آب گرم بگیری خیلی تو تحمل درد تأثیر داره ...

عزیزم تو زایمان باید صبور باشی حین دردات سعی کنی راه بری قر بدی رو توپ بالا پایین کنی...سعی کن تو در ...

ممنون عزیزم شماتازه زایمان کردی؟

عزیزم من دو تا زایمانم مثل هم بود اول کمرم درد گرفت که معمولأ میگن از درد کم شروع میشه ولی خوشبختانه درد من از اول شدید بود بعد از یک ساعت هم فقط زور زدن بود‌ .کل زایمانم 3 ساعت شد،زور زدن هم خودت باید همکاری کنی بچت زودی بغل کنی.انشاالله به سلامتی و راحتی زایمان کنی

دوش آب گرم عالیه. من آخراش همش تو دستشویی بودم و آب گرم میگرفتم رو کمرم. من تمام درد هام رو تو خونه ...

ممنون گلم🌷

عزیزم من دو تا زایمانم مثل هم بود اول کمرم درد گرفت که معمولأ میگن از درد کم شروع میشه ولی خوشبختانه ...

خدا بچه هاتوحفظ کنه❤ممنون