2777
2789

کدوم یکی از کفشای زیر شیک تره ..😍😍

1 )

۲)

۳)

تعداد رای : 29
نظرسنجی
۱)
8
27%
۲)
9
31%
۳)
12
41%
نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

هیچکدومش 😥🤦🏻‍♀️

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کدوم

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
واااا هيچكدوم؟؟!!! ب نظر من اولي الان يعني اينا زشتن ب نظر اينايي ك گفتن هيچكدوم؟؟!!!!! &nbs ...

عزیزم ..تو نی نی سایت همه قشر هستن با سلیقه های متوسط روبه پایین..

فقط ازبین این سه تا دودلم 

اوناییکه میگن هیچکدام سلیقشون معلومه کاری ندارم..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
عزیزم ..تو نی نی سایت همه قشر هستن با سلیقه های متوسط روبه پایین.. فقط ازبین این سه تا دودلم  ...

البته دوستم من مث شما ب كسي توهين نميكنم

ولي مث اونام اينجوري رك و عجيب نظر نميدم

خيلي تعجب كردم گفتن هيچكدوم

بنظر اکثریت هیچکدوم ، آخه از این مددلهایی که پا اصلا جلو نمیره و جلو کفش کلا خالی میمونه ! چن سال پیش اینا مد بود که الانم دموده شده!

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘