2777
2789

سلام خانوما

مثلا ساندویچ پیتزا کلا سوسیس و کالباسو پنیر پیتزا چقدر میخورین؟ 

یا شیرینی خامه ای چند وقت یبار میخورین؟ 

من اینارو خیلی دوس دارم میخورم بعد عذاب وجدان میگیرم میلم به سمت مواد غذایی سالم نمیره حتی میوه. بجاش لواشک میخورم یا سبزی اینا نمی‌خورم ولی روغنام همه سالمن ولی چه فایده نهایت دو بار در هفته غذای خودمو میخورم😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اهمیت میدم خیلی باورت میشه اخرین باری که نوشابه خوردم یادم نمیاد؟

نوشابه درسته منم یادم نمیاد کی خوردم ولی چطور میتونی؟ اصلا هوس نمیکنی؟ یا وقتی هوس میکنین بجاش چیا میخورین که سالمه

من به عنوان خانوم خونه خيلي به تغذيه خودم و شوهرم اهميت ميدم تلاش ميكنم غذاي بيرون زياد نخورم مكه غذاهايي مثل اش و كباب كه نسبتا سالمن ميوه و سبزيجات و مغزيات خيلي ميخوريم دم نوش هم همينطور تنقلات سالم مثل پف فيل هم درست ميكنم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

من پیتزاماهی یه بارهفته ای یه باربیرون بر که برنجش خودم میذارم میوه وسبزی زیادمی خورم غذاهام بیشترخورشی

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
نوشابه درسته منم یادم نمیاد کی خوردم ولی چطور میتونی؟ اصلا هوس نمیکنی؟ یا وقتی هوس میکنین بجاش چیا م ...

نوشابه که کلا من ازش بدم میاد 

ولی خب چیزای دیگرم وقتی هوس میکنم میخورم

ادم هر روز که چیز بد هوس نمیکنه فوقش ماهی یه بار

چشم رنگی سایتم💚
نوشابه که کلا من ازش بدم میاد  ولی خب چیزای دیگرم وقتی هوس میکنم میخورم ادم هر روز که چیز بد ...

من دقیقا هرروز هوس میکنم هر روز شیرینی خامه ای و ساندویچ میخورم😭

خیییلی چون شوهرم ۳۰ سالشه دوبار تا حالا عمل استنت قلب کرده ،از اول ازدواج کلا زییادی ساالم میخوریم😏😏😏😏😣😣😣😣😣😣

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

شوهرم خیلی اهمیت میده ماهم مجبورشدیم فست فود سالی یکبار شایدم اصلا نخوریم سالاد سبزی هرروز میوه هرروز حدودا یک تا دوکیلو ازچندنوع انواعذجوانه ها که خودم درست میکنن ورزش میکنیم نوشابه ودلستر اصلا مگه.مهمون داشته باشیم یا مهمونی بریم شیرینی اصلا نمیخریم مگه خودم درست کنم

سوسیس کالباس چندین ساله نخوردم 

شیرینی فقط برای مناسبتا 

غذامون کم نمکه

روغنمونم محلی از این روغنای آشغال تو مغازه ها اصلا نمیگیریم 

رستورانم نهایت سالی یکی دوبار بریم

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍