2777
2789
عنوان

بی بی چک منفییییی😭 و پریود نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست
از کحا میدونی سقط شد؟

پست آخرمو ببین اون خانوم گفتن که یه چیز گوشتی مانند به اندازه انگشت اومده بوده، منم همونطور شدم آخه، و دکترهم گفته بود که سقط میشه،ولی نمیدونم چرا هنوز امیدوارم که شاید هستش

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پست آخرمو ببین اون خانوم گفتن که یه چیز گوشتی مانند به اندازه انگشت اومده بوده، منم همونطور شدم آخه، ...

ببخشید ناراحتت میکنم با سوالم.ولی چرا دکتر گفت سقط میشه؟

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
پست آخرمو ببین اون خانوم گفتن که یه چیز گوشتی مانند به اندازه انگشت اومده بوده، منم همونطور شدم آخه، ...

خب عزیزم باتوجه به خونریزی و دیدن لخته احتمال سقط خیلی بالاست ولی برای اطمینان کامل میتونی یه سونو بدی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍
ببخشید ناراحتت میکنم با سوالم.ولی چرا دکتر گفت سقط میشه؟

نه عزیزم اشکالی نداره ناراحت نمیشم .من بعد از یه هفته خونریزی رفتم دکتر، اونم گفت که خیلی پایین اومده میوفته

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
خب عزیزم باتوجه به خونریزی و دیدن لخته احتمال سقط خیلی بالاست ولی برای اطمینان کامل میتونی یه سونو ب ...

اره پس فردا قراره برم 

اهان منم پنج هفته بودم چند روز پیش سقط داشتم هنوز پیش دکتر نرفتم ببینم چی میگه. راستی یه چیزی بپرسم ...

یه چیزی مث جگر مانند ازت خارج شده

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
یه چیزی مث جگر مانند ازت خارج شده

اره دقیقا همونجوری

اره دقیقا همونجوری

منم هفته پیش تو ۵ هفته جنینی دیده نشد ولی ساک حاملگی بود سقط شد 

بچیز مث جگر مانند 😖😞😔

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
دعا کن لطف خدا شامل حالم بشه.ایشالا خدا حاجت دل تو بده عزیزم

ببخشید یه سوال شما بعد ۲ماه اقدام کردین

چند ماه تو اقدامی 

ببخشید یه سوال شما بعد ۲ماه اقدام کردین چند ماه تو اقدامی 

قبل از سقط یک سال اقدام بودم.بعد از سقطم که دوماه پیش بودم این ماه اقدام کردم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍
قبل از سقط یک سال اقدام بودم.بعد از سقطم که دوماه پیش بودم این ماه اقدام کردم

ایشالا..  که باردار هستی یه خوشگل لاکچری داری ۸.۸.۹۸

یا ۱۸/۸/۹۸

یا ۲۸/۸/۹۸