2777
2789
عنوان

بی بی چک منفییییی😭 و پریود نشدن

203 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها.من تو اقدامم دوماه پیش سقط داشتم به دلیل بارداری پوچ.بعد از سقط دقیقا سرموعد سقط پریود شدم.و این ماه لتروزول خوردم حالا ۴روز از موعد پریودم گذشته وبی بی منفیه(روز دوم تاخیر و چهارم گذاشتم).پری هام هم نسبتا منظم بوده با یکی دو روز تاخیر.بنطرتون این ماه امکان بارداری هست با توجه به بی بی چک منفی.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

یکم فاصله مینداختی بین بارداریت دیگه

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر اجازه داد.سن بارداریم زیاد نبود هفته۶

اهان منم پنج هفته بودم چند روز پیش سقط داشتم هنوز پیش دکتر نرفتم ببینم چی میگه. راستی یه چیزی بپرسم ازت، جنین که اومد رد شد اندازش مثلا چقدر میشد مثل یه انگشت بود؟ من الان نمیدونم برای من سقط شده یا نه😢😢😢

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
شاید لقاحت دیرتر بوده امکانش هست ..پریود نشدی آز بتا بده عزیزم

دعا کن لطف خدا شامل حالم بشه.ایشالا خدا حاجت دل تو بده عزیزم

اهان منم پنج هفته بودم چند روز پیش سقط داشتم هنوز پیش دکتر نرفتم ببینم چی میگه. راستی یه چیزی بپرسم ...

واسه من جفت بود فقط اندازه یه انگشت لخته گوشت مانند بود

یعنی احتمال داره دوتاش اشتباه باشه.عزیزم برات صلوات فرستادم

من توی ی تاپیک خوندم خانومه ۳ تا بیبی چک گذاشته بود منفی بود آز داده بود مثبت بود.البته زن داداش خودمم بیبی چک گذاشته بود منفی بود آز داد مثبت بود.میخوای چند روز دیگ صبر کن عزیز

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
واسه من جفت بود فقط اندازه یه انگشت لخته گوشت مانند بود

عه عین همونی که گفتی رو منم دیدم 😣

من توی ی تاپیک خوندم خانومه ۳ تا بیبی چک گذاشته بود منفی بود آز داده بود مثبت بود.البته زن داداش خود ...

خدا کنه مال منم مثبت باشه بعداز سقط حال روحیم خرابه