2777
2789

خامومایی که مشکل هورمونی یا تنبلی داشتین چکارا کردین..حل میشه؟؟؟

داروهای گیاهی چیا خوردین؟

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

امپول استروژن واسه تقویت تخمدان بهم دادن الان بهتر شده

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نداشتم ولي ميگن رازيانه هر روز بخور بجز دوره پ ريودي

ورزش منظم داشته باش مث پياده روي 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
دکتر بهم متفورمین داد خوب خوب شدم

کاملا خوب شدی؟

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
من نداشتم ولي ميگن رازيانه هر روز بخور بجز دوره پ ريودي ورزش منظم داشته باش مث پياده روي 

مرسی

عزیزم من با متفورمین مشکل تنبلی تخمدونم حل شد

عوارض متفورمین چیه؟

نمیدونم حل شدیانشد باردارشدم باکلومفین 

عوارض نداره؟؟

ریزش مو وجوش صورت هم داشتین؟

آره من تنبلی تخمدان داشتم چند سال پیش . یه قرص بهم داد یه دکتر خووب. و فورا درمان شدم. چن سال پیش قرصه دونه ای ۱۰۰۰ تومن بود . اسمش یادم نیس ولی راحت درمان شدم خداروشکر . من همیشه کیست داشتم .چن ماه یه بار پریود میشدم. دکترم گفت این بی علت نیس. برام آزمایش هورمونی نوشت و تنبلی تخمدان داشتم. الان خداروشکر همه چی عالیه.

من البته اضافه وزن داشتم بیست کیلو کم کردم رفع شد.

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
من نزدیک ب 6 ماه استفاده کردم، عوارضی ک نداشت تو لاغری هم کمکم کرد و تنظیم کننده قند تون هم هست  ...

خدا روشکر یعنی الان هورمونات تنظیمه تنظیمه؟