2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست
نه قهر کردم نه اقدام کردم واسه جدایی دلم نیومد تو شهر غریب بچه هام ول کنم برم اما تو خونم عرصه بهش ت ...

منم شرایط تو رو دارم ،این سالها همه ی بی مهریشو میزاشتم پای خستگی و... نمیدونستم اصلا نتونسته دوستم داشته باشه ...

از پانزده تیر 97 که فهمیدم اون و منشیش عاشق و دلباخته هم شدن و سه ماه محرمیت خونده بودن .....انواع مرض ها اومد سرم ،موهایم خیلی سفید شدن ،اوایل مشاوره و متخصص اعصاب میرفتم ،چن ماهه خوب شدم ولی لرزش دست هام ....انگار از آرنج به بعد مال خودم نیستن .......

باز خوش بحال تو که شوهرت التماست کرد ،شوهر من خودش هم درد داشت ،دل کندن براش خیلی سخت بود ...

من هم باید درد پس زده شدن خودمو تحمل میکردم ،هم غم و غصه ی اونو ....

ولی چه باید کرد ،خیر سرمون به خاطر بچه هامون خواستیم دوباره بسازیم ، خدا رو شکر  اون با بچه ها خیلی خوبتر شده (قبلنا اصلا تو جمع و تنهایی رو نمی داد به طفلی ها و نمی خواستشون)

اما من چی ...شدم یک مادر عصبی و پراز استرس که همش طفلی ها رو اذیت میکنم 😭

از نامادری هم بدترم 

خدا ازت نگذره مریم. 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

مطمئن باش اگه اون دوتا هوو مقداری از حسادتهاشونو کنترل میکردن وباهم کمی مهربانتر بودن بچه ها هم از م ...

آخر باحالی بود این توصیه!!!

عزیزم چطوره به مردها هم توصیه کنی از غیرت بیجا و خود ننری شون کم کنن هر سه چهار تا شون با یک زن بسازن تا با مشارکت بتونن از پس خرج خونه بر بیان و بچه ها در رفاه و آرامش بزرگ بشن!!!!

و خدا برای من کافیست.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر باحالی بود این توصیه!!! عزیزم چطوره به مردها هم توصیه کنی از غیرت بیجا و خود ننری شون کم کنن هر ...

خدا شفات بده

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
منم شرایط تو رو دارم ،این سالها همه ی بی مهریشو میزاشتم پای خستگی و... نمیدونستم اصلا نتونسته دوستم ...

منم داشت کارم به همین جا ها میرسید. روزای اخر بچه ها میگفتن اب بده حتی حوصله نداشتم بهشون اب بدم. چه برسه به بازی و اینا. واقعا افسردگی شدید گرفتم. ولی الان الهی شکر خیلی خوب شدم. واقعا ارامش دارم. 

باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

من شانه چپم تیر کشید از شدت شوک این پیام...یا پیغمبرررر 

این دیگه چی میگه😮😮😮

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
چرا غلط کردن دور از جونت  از کی تا به حال اقلیت به اکثریت ارجح هستن اون اتفاقا باید از حرفی که ...

بچه ها  من به اظهارات و عقاید هیچ کدومتون کار ندارم که حق با کیه و کی نیست .

فقط اینو یاد آوری میکنم که  بارها تاریخ ثابت کرده که هیچ موقعی  ،اکثریت بودن... ، برهان و دلیل بر حقانیت بودن ، نبوده و نشده

🍓

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

ببین من کار شوهر استاتر رو به شدت رد میکنم واگه دستم بهش میرسید خفش میکردم واعتقادم اینه که خیلی پست ...

اصلش هم همینه ، یادمه چن سال پیش تو ی کشور اروپایی زنان بیوه و دخترا سن بالا ،اعتراض کرده بودن به قانون تک همسری کشور شون. 

اینجا هم همینه ببین چقدر دختر و خانم  مجرد مونده هست . 

که بهرحال منطقی که نگاه کنیم ، اونها هم حق زندگی متاهلی و... دارن .   

ولی کو دلش ؟؟؟ 

کار هرکسی نیست که بتونه قبول کنه ،

یکی خود من . نتونستم .

ولی تو سنی های عزیزمون  خیلی داریما ،دوهمسری و سه همسری ....و تبلیغ زیاد دارن خصوصا برا بچه های بیشتر داشتن🌼

دوباره بخونش ببین چرا همه اینجا ازت چندش شون شد

نگفتم که واقعا دلم میخاد

گفتم گاهیییییییی بدم نمیاد

ینی همیشه بدم میاد

ولییییی گاهی اوقات میشه که بدم نمیاد یه همجنس مثله خواهر کنارم باشه وکمکم کنه

البته اون گاهی اوقات وقتهاییذکه حوصلم ازذکارهای خونه وبچه داری کم میشه واعصابم داغون میشه به سرم میزنه که بد نبود یکیذبود که کلفتم بود😁وتوذکارها کمکم میکرد

چون من کمی تنبل تشریف دارم😁

ولی صد در صد از فکرم پشیمون میشم چون بعد ۱۵  سال زندگی هنوز تک تکم تازه شوهرم هم  تهدید کردم که اگه دست از پا خطا کنی فلان میکنم 

بابا این فکرم مثله خیلی های شما که یه فکری میادذتو سرتون ولی هرگزدعملی نمیکنید منمذگفتم گاهیییییی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
بیاین دعا کنیم یا شفا بگیره یا نسلش منقرض بشه یا به ارزوش برسه هوو دار بشه 😂😂😂😂 یا گمشه کلا

ببین اتفاقا اگه یه روز تو بیوه بشی میری وکف پای همین زنها رو که اجازه میدند همسرشون زن بگیره میبو سی 😉

بچه ها  من به اظهارات و عقاید هیچ کدومتون کار ندارم که حق با کیه و کی نیست . فقط اینو ...

جنابعالی دیگه شروع نکن من خودم مجردم ۲۹ سالمه دور از جونم از به روزی برسم که از  بی شوهری بمیرم و به فلاکت هم بیوفتم خدای ناکرده ،نمیرم خراب بشم رو زندگی هم جنسم و یه خانواده رو متلاشی کنم

ببین اتفاقا اگه یه روز تو بیوه بشی میری وکف پای همین زنها رو که اجازه میدند همسرشون زن بگیره میبو سی ...

احمق جون من هنوز ازدواج هم نکردم ولی ببین این ضرب المثل کافر همه را به کیش خود پندارد برای تو صدق میکنه جونور