2777
2789
عنوان

موهای هورمونی

129 بازدید | 11 پست

خانمای که تا حالا موهای زایید هورمونی رو لیزر کردن لطفا جواب بدن ممنون میشم. ایا جواب گرفتن تا حالا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧
من دوبار لیزرکردم خیلی کمترشد امابارسوم نرفتم حس میکنم قسمتیش برگشته

زیر چانه تون بوده من یک بار رفتم میگن شاید جواب نده خیلی نا امید شدم

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره زیر چانه ام بود بااینکه جلساتوکامل نرفتم اماواقعاکمترشد.. حتمابرو ناامیدنباش. یه امتحانی بکن ضرر ...

مرسی عزیزم ممنونم باشه خانمی یک ماه دیگه نوبتمه میرم انشالله که جواب بده

تو خانواده مادری مم به خاطر پلی کیستیک یا همون تنبلی تخمدان موی زائد چونه هست منم دارم بدبختانه

من نرفتم چون شهرستانم

ولی خالم تو تهران یه بار رفت یه جایی لیزر کرد دوباره برگشت یهمدت دیگه به صورتشم پخش شد

بعد یکی دوسال بعد رفت یه مرکزی که لیزر الکساندرایت دارن الان خوب شده صورتش انقد تمیز شده

ولی دکتره گفته هرسال باید بیای ممکنه برگرده

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی
تو خانواده مادری مم به خاطر پلی کیستیک یا همون تنبلی تخمدان موی زائد چونه هست منم دارم بدبختانه من ...

منم خیلی نگرانم میترسم برگرده نمیدونم این چه اخه واقعا رو مخه این موی زاید 

تو خانواده مادری مم به خاطر پلی کیستیک یا همون تنبلی تخمدان موی زائد چونه هست منم دارم بدبختانه من ...

اخه هر سالم خیلی سخته اینجوری که نمیشه این خودش یک سال طول میکشه تا بره

منم خیلی نگرانم میترسم برگرده نمیدونم این چه اخه واقعا رو مخه این موی زاید 

دیگه یه جور بدبختیه که گریبان گیرمون شده منم ساله در اومده تو چونم هرروزم بیشتر میشه 

بعد که جلسات لیزرت تموم شد

هروقت دوباره دراومد میری ولی خیلی کمتر میشه برگشتنیم

هرجا بری لیزر مطنئن شو لیزرش الکساندرایت 

وگرنه برمیگرده اول خوب تحقیق کن بعد پولتو حیف نکن

دیگه یه جور بدبختیه که گریبان گیرمون شده منم ساله در اومده تو چونم هرروزم بیشتر میشه  بعد که ج ...

والا من مال خواهر شوهرمه جدیدترین دستگاه که خریدن بدون درد پول نمیدم حالا نمیدونم واقعا جواب میده یا نه

والا من مال خواهر شوهرمه جدیدترین دستگاه که خریدن بدون درد پول نمیدم حالا نمیدونم واقعا جواب میده یا ...

تنها به پول نیست لیزر بد باشه مث خالم خدای نکردنی  صورتمم پخش میشه

ان شالله که لیزر کنی راحت شی یه مدت دیگه بیای تایپیک بزنی رااااحت شدم ان شالله جواب میده گلم

تنها به پول نیست لیزر بد باشه مث خالم خدای نکردنی  صورتمم پخش میشه ان شالله که لیزر کنی راحت ش ...

قربونت خانمی ممنونم مرسی انشالله