2777
2789
عنوان

پماد برای شکاف شکم

67 بازدید | 11 پست

دکترم بهم گفت از ماه بعد اگه میخوای شکاف ایجاد نشه رو شکمت باید کرم یا پماد بزنی گفت خواهر زادم یه پماد سفارش داده از شیراز ۱۴۰ تومنه الان ۸ ماهشه شکمش مثل روز اوله گفت ارزونتر هم هست میتونی تهیه کنی

کسی در مورد همون ک تو شیراز هست سایتی چیزی نداره ازشون؟

شکم دوستمو دیدم بعد یک سال زایمانش شکمش دور از جون وحشتناک بود میگفت روم نمیشه جلو شوهر.. میگفت شوهرمم میگه شکمت خیلی بد شده..‌ شکمشو ک دبدم حالم خراب شد

پسر خوشگلم منتظر دیدنتم  

من ژل روعن فیروز به سختی گیر آوردم

قبل اینکه بدنمو خشک کنم تو حمام میزنم از سینه تا زانو همه جا رو

قبلا اینجا دیدم خیلیا ازش راصی بودن

قیمتش ۱۴ بود دوتا خریدم کم نیاد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ژل روعن عیروز به سختی گیر آوردم قبل اینکه بدنمو خشک کنم تو حمام میزنم از سینه تا زانو همه جا رو ...

داروخانه ها دارن میشه دوباره بنویسید چیه؟

پسر خوشگلم منتظر دیدنتم  

من اون پماد نمیدونم ولی خودم هروقت شکمم میخارید روغن زیتون میزدم و ماساژ میدادم اصلا ترک نخوده مثل قبل حاملگی 

ادمهاى اين روزگار اين چنين اند با گرك بره ميخورند با چوپان گريه ميكنند  

اصلا با پماد و اینجور چیزا نیس من شب به شب پماد میزدم کلییی کار میکرد ولی بازم ترک خورد بستگی به پوستت داره دوستمم همینطوری بود انقدر پماد های جور وا جور خرید آخرشم ترک خورد

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
داروخانه ها دارن میشه دوباره بنویسید چیه؟

ژل روغن فیروز

مثل همون روغن بدنه اما غلیظ تره و حالت ژلی داره

تو نت فروش داره اما من از لوازم بهداشتیا گیر اوردم. فکر کنم تولیدش متوقف شده زیاد نیست تو بازار

اینم سایت خرید https://www.digikala.com/product/dkp-211565/ژل-روغن-فیروز-مدل-emollient-and-moistur ...

روی بسته بندیشم ذکر شده برای جلوگیری از ترک بارداری و چاقی

بیشتر کاربردش همینه

فقط اگه پوستت خیس باشه و بزنی بهتر به پوست می شینه