2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو ، من دوستت دارم ، ولی نمیتونم منتظرت بمونم . بگو من نمیتونم موقعیتهای زندگیمو از دست بدم .

بگو این رابطه دلیلی نداره الکی ادامه داشته باشه ، بهتره هر کی بره پی زندگیش . اگه خوانواده ات راضی شدن در آینده و من همچنان مجرد بودم با هم ازدواج میکنیم ، اگه نه ، هم من برات آرزوی خوشبختی میکنم ، هم تو برام آرزوی خوشبختی کن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

مال ما که جون میداد واسمون و خانوادش میگفتن باید دختر از شهر خودمون بگیری 

روز رفتن به منگفت من.مجرد میمیرم بدون تو 

بعد 8ماه ازدواج کرد😏😏😏😏

به قول یه دوست نی نی سایتی ازدواجی که کلی مقدمه قبلشه هم گاهی 8ماه بیشتر طول میکشه 

چه برسه ازدواجی که یهو صورت میگیره...

ولش کن بذار بره 

گرچه من توی ذهن خودم خرابش نکردم 

تصورم ازش همون آدمیه که دوستم داشت و خانوادش نذاشتن 

ولی از خدا میخوام هیچوقت دیگه تو زندگیم نبینمش ...

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

عزیزم

وقتی میبینی خانواده اش مخالف هستند دیگه خودت بکش کنار کاری به کارش نداشته باش

شما زندگی خودت بکن اگه خاستگار داشتی اجازه بده بیان 

به اون اقا هم بگوو که هر وقت خانواده ات راضی شدند بیااا جلو دیگه نه جوابش بده نه چیزی دیگه چون اگه همینجوری باهاش صحبت کنی یا مدام به دیدنش بری شما وابسته میشی و جدایی سخت تر میشه

وقتی خانواده طرف بگن نه دیگه عمرا راضی بشن حتی اگه پسر تهدیدشون هم بکنه و بیان خاستگاری بازم یه جوری رفتار می کنند که شما بیشتر معذب میشی 

نه عزیزم اونقدر خون به دلم کرد باباهه تو مراسم.خواستگاری که من حتی میترسم.خواستگار راه بدم تو خونه&n ...

عجب...

خب عزیزم همه که مثل هم نمیشن ان شا...یه مورد بهتر قسمتت میشه همه خاطرات تلخو فراموش کنی