2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2153672 بازدید | 91120 پست
بچه ها پسرم بردم دکتر پسرمم احتمال دو قطبی دادن امروز روانپزشک الان ۱۰ جلسه مشاوره دوباره نوشته خیلی ...

سوسن جان ان شا الله که مشکل پسرتون حل میشه .

به نظرم اصلا سر درس باهاش سر و کله نزنید .

من چند وقتی هست برای سلامتی جسمی و روحی تمام مردم سرزمینم روزانه ۵ تا حمد شفا میخونم و خیلی وقتها پسر شما هم میاد توی ذهنم . 🌹🌹🌹

سوسن جان ان شا الله که مشکل پسرتون حل میشه .به نظرم اصلا سر درس باهاش سر و کله نزنید .من چند وقتی هس ...

مرسی عزیزم 

اره همسرم از امروز تصمیم گرفت رو درسا راحت بزارتش 

گفته میرم با معلمش صحبت میکنم که راحت تر بگیره درسای پسرمو 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم اره همسرم از امروز تصمیم گرفت رو درسا راحت بزارتش گفته میرم با معلمش صحبت میکنم که راحت ت ...

خواهش میکنم عزیزم .

دقیقا همین کار رو انجام بدید مطمئن باشید روی رفتارش هم تاثیر داره .

کلاس چندم هست پسرتون ؟ فکر میکنم ششم باشه درسته ؟

من هم معلم پایه ششم هستم .

خواهش میکنم عزیزم .دقیقا همین کار رو انجام بدید مطمئن باشید روی رفتارش هم تاثیر داره .کلاس چندم هست ...

اره ششمه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام. امروزم

تمیز کردن فریزر ✅️

بالکن رو دستمال کنم ✅️

پذیرایی مرتب بشه ✅️

اتاق پسرم مرتب بشه ✅️

باید بریم مرکز استانمون ✅️

من برم دندان پزشکی ✅️

پسرم ببریم مغز و اعصاب و روان پزشک نوار مغزم بگیریم ✅️

مدارک پزشکیای پسرم رو اماده کنم✅️

دارو ها ✅️

موهام اتو بشه ✅️

ابچکون خلوت بشه ✅️

نهار پسرم. خودم دارم ✅️

شام ها ✅️

مغازه فقط صبح ✅️. عصبرم دو ساعت رفتم

سرویس شسته بشه ✅️

کل خونه برقی بشه ✅️

کل خونه دستمال بشه  ❌️

آشپزخونه وایتکسی بشه ✅️

میز نهار خوری مرتب بشه ✅️

نیم ساعت کتاب ✅️

نیم ساعت پادکست ✅️

۱۵ دقیقه گردگیری مغازه ❌️

➕️جانبی

🌷سطل های سرویس ها خالی شد دوباره پلاستیک گذاستم

🌷اشغالا رفت سر کوچه

🌹ماشین ظرف شویی خالی شد

سلام عزیزان☁️❤️برنامه امروز من که امید دارم همونی باشه که خدا ازم انتظار داره💎۱۰تا۱۱ آزمایشگاه ناشت ...

سلااااام😍

خب من هلاک شدم قشنگ!

حداقل ۱.۵ ساعت تو خیابونا گم شده بودم🤒😅

بد نبود امروز

کارای ضروری، نصفشون انجام شدن، بقیشون انجام نشدن

لابد مهم نبودن😂

بریم برای فردا

خدایا به امید تو🌱

سلام عزیزم خیلی خیلی خوش اومدیهمه ما روزهای خوب و بد رو داشتیم،مهه اینه درسی که بهمون دادن رو خوب یا ...

ممنون عزیزم از لطف و محبتت 

بخاطر حرفهای قشنگ و  دلگرم کندت💚

خدا رحمت کنه عزیزات رو ،روحشون شاد 

و خدا نگه دار خودت و خونوادت باشه الهی 

من امروز صبح کارامو ننوشتم تو تاپیک چون میترسیدم  اخر شب به هیچ کدوم نرسیده باشم و بدتر بخوره تو ذوقم ،اما برا شروع راضیم از خودم ،اول اینکه بسته اینترنتم خوشبختانه تموم شد و نگرفتم تا الان تا نرم سراغ گوشی 

بعدم چون خیلی کندم ،تصمیم گرفتم یه مدل غذا درست کنم که هم ناهار بشه خورد هم شام پس الویه رو انتخاب کردم اما چند تا موادشو نداشتم ،با اینکه فروشگاه بهمون نزدیکه اکثر روزها حوصله ندارم و با اسنپ سفارش میدم که بی نتی باعث شد بزنم از خونه بیرون ،خریدامو کردم و اومدم خونه ،یه سری ظرف از دیشب مونده بود اما اول غذا رو گذاشتم رو گاز بعد مشغول شستن شدم 

که شد ساعت دوازده ظهر ناهارم اماده بود ،اما خونه همچنان نامرتب 

پسرم از مدرسه اومد ناهار رو خوردیم 

طبق عادت هر روز بعد ناهار یا تو گوشی بودم یا خواب که ،بعد ناهار سریع بلند شدم اول ظرفا رو شستم بعدم گاز رو پاک کردم ،ظرفای اضافی رو‌گذاشتم کابینت ،اوپن خیلی شلوغ بود مرتب کردم تیکه کشبدم 

بعد اومدم سراغ پذیرایی هر چی وسط یا رو مبل رو برداشتم گذاشتم سرجاش 

بعد اتاق پسرم همین طور ،لباساش که از رو بند جمع کرده بودم ریخته بودم رو تختش و رفتم مرتب کردم ،کتاب و دفتراش 

خواستم برم سراغ جارو برقی که گفتم حالا که حسش هست برم سراغ جارو دستی ،که حسابی گوشه موشه ها رو بتونم جارو کنم 

از راه رو شروع کردم جارو زدن  بعد اشپزخونه بعد اتاق پسرم و در اخر پذیرایی و همه مبل ها رو کشیدم پشتشون رو جارو زدم تیکه کشیدم و در اخرم که جارو تموم شد تیکه کشیدم 

اومدم پسرمو ببرم حمام ،گفتم تا تنم داغه بزار حمام هم تمیز کنم بعد ببرمش سریع جوهر نمک و تاید ریختم کف و روشویی و ایینه رو  شستم ،در اخرم خودم حمام کردم 

شام خوردیم ،ظرفا رو شستم تمام‌

فقط حیاط افتضاحه همچنان با اتاق خودمون که انشالله بمونه برا فردا 

سلام خوش اومدی اول از همه باید بتونی از داشته هات لذت ببری و موقعیت الانتو که تو این خونه هستی بپذی ...

ممنون عزیزم 💚

چشم حتما 

تمام حرفاتون رو قبول دارم 

ماشالا چه عالی ،برا من دو ساعت خلاصه میشه توی یک یا دو کار فقط😅🤦🏼‍♀

بچه ها پسرم بردم دکتر پسرمم احتمال دو قطبی دادن امروز روانپزشک الان ۱۰ جلسه مشاوره دوباره نوشته خیلی ...

انشاا... گلپسرتون خیلی خیلی زود خوب میشن و دلتون شاد میشه الهی آمین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤