2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2153672 بازدید | 91120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما منم راهنمایی کنید.این خونه چون کابینتش ام دی افه بعد اینکه ظرفها رو شستم.یه آبگیر ظروف کنار سینک روی اپن پهن کردم.که ظرفها رو میذارم روش خشک بشه.همیشه روی اپن شلوغه ومن بدم میاد.شما چجوری آشپزخونه رو مرتب نگه میدارین؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
شما لطف داری عزیزم🌹🙏🏻❤️خوبی از خود شماست💎نمی‌دونم بارداری چندمتون هست، این آخرا، خیلی مراقب حرکا ...

قربونت برم مرسی بارداری سوم هست انشالله این دو روز باقی مونده هم به سلامتی بگذره تموم بشه روزای آخر واقعا سخت میگذره

دوستم یه نظر بدم .یکم تو بسته بندیهات دقت کنی قشنگ روی هم قرار میگیرن.ریختی تو پلاستیک قشنگ صافش کن

اره 

ولی می دونی چیه چون تند تند انجام میدم و یه چیز دیگه از  حوصله ی من خارجه می خوتم تمام شه بره 

همسرمم همینو میگه  😁

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره ولی می دونی چیه چون تند تند انجام میدم و یه چیز دیگه از حوصله ی من خارجه می خوتم تمام شه بره هم ...

خب خواهر توکه زحمت میکشی یکم همونو حوصله به خرج بده😉

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
خانوما منم راهنمایی کنید.این خونه چون کابینتش ام دی افه بعد اینکه ظرفها رو شستم.یه آبگیر ظروف کنار س ...

منم دو تا ابچکون دارم کنار سینک عوض یکب 

اره نما رو بهم میزنه خوب کجا بریزیم ظرفا رو 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها پسرم بردم دکتر 

پسرمم احتمال دو قطبی دادن امروز روانپزشک 

الان ۱۰ جلسه مشاوره دوباره نوشته خیلی مشاوره بردم 

گفت بهتر شد شد ،نشد بستری 

دلم خیلی گرفته  می ترسم از بستری 

من خودم سابقه ی بستری ندارم ولی می دونم پسرم واقعا چی میکشه 

از اون ورم باباش در مقابلش صبوری نمی کنه. 

باهاش درس کار میکنه پسرمم نااارومه نمیشینه سر درساش باباش سرش داد میزنه  اونم های های گریه میکنه 

خیلی دپرسم 

بعد گزارش عصر، سرویس شستم رفتم حموم با اعمال شاقه،پسرمو حموم کردم. ظرفای ناهارو شستم،کدو خرد کردم و پختم،برنجمو ابکش کردم. قیمه گذاشتم میوه شستم و چیدم تو ظرف، یه عالمه لباس با دست شستم. ناخنامو گرفتم و لاک زدم. گوشت و شستم و مرینیت کردم. سیب زمینی سرخ کردم. دوباره یه عالمه ظرف جمع شد شستم. خودم اماده شدم. الانم برم جایی بذارم. یه عالمه لباسم خشک کردم و تا کردم. زباله های خشک و ترم گذاشتم بیرون و جارو برقی هم زدم. 😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨الان نوشتم شاید اخر شب نتونم بیام.