2777
2789
عنوان

بنظر شما چه جوابی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خ ببخشید توازونا بیکارتری ک‌دنبال جواب براشون میگردی. اینا خوششون‌میاد  ک‌حرف مفت بزنن پس کش ن ...

اتفاقا خیلی هم شرم شلوغه براهمین نمیرسم برم باشگاه

اونا بیکارن و باشگاه میرن

اتفاقا خیلی هم شرم شلوغه براهمین نمیرسم برم باشگاه اونا بیکارن و باشگاه میرن

ازین جهت نگفتم

یعنی اینقدر بی ارزش هستن ک جواب دادن ب اونا یعنی تلف کردن وقتت!!!

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
نه نمیخوام بفهمن که حساس شدم

سلام دوست گلم 

اگه واقعا حساس شدی پس شما هم‌با اونا همفکری عزیزم.یعنی شما هم‌خودتو‌چاق میبینی و چاق شدی😊

.اما نه اگه مطمینی به خودت ،خودتو دوست داری،با خودت اشتی هستی چه چاق چه لاغر ،

بهتره این جمله رو بنویسی بزنی رو در یخچال:توروچنان که تویی هرنظر کجا بیند،به قدر دانش خود هرکسی کند ادراک(حافظ عزیزم)

موفق باشی دوست خوش تیپم 

نه اخه زورم میاد اگر ده دقیقه هم منو ببینن میگن چااااق شدی؟؟؟

روت بکن اونور بگو عه راستی فلانی ی چیز گرفتم‌ یادم‌باشه بهت نشون بدم‌ و کاملا بی محلشون کن

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
سلام دوست گلم  اگه واقعا حساس شدی پس شما هم‌با اونا همفکری عزیزم.یعنی شما هم‌خودتو‌چ ...

اندامم خوبه چون چادر وارم چاق تر از اونا بنظر میرسم و این منو ناراحت میکنه یکم..

چون جلو مردا که نمیخوام خودمو نشونشون بدم..مهمونی زنونه هم نداریم

ازین جهت نگفتم یعنی اینقدر بی ارزش هستن ک جواب دادن ب اونا یعنی تلف کردن وقتت!!!

عزیزم این قضاوت بی ارزش بودن یه کم ناعادلانه شد به نظرم🙏🏻هرکس تو‌نظر دادن ازاده میتونه با فکرنظر بده یا بی فکر.ما ادمها رو نمیتونیم  تربیت کنیم‌ نمیتونیم بگیم به قیافه ی من کاری نداشته باش به چاقی و‌لاغری من کاری نداشته باش به خقوق من کاری نداشته باش به پوشش من کاری نداشته باش و...اما میتونیم خودمونو تربیت کنیم راحتترین و‌مطمینترین راه.

دوستت دارم عزیزم🙏🏻

اندامم خوبه چون چادر وارم چاق تر از اونا بنظر میرسم و این منو ناراحت میکنه یکم.. چون جلو مردا که نم ...

پس تو‌خوبی گلم،نیازبه اثبات خودت نداری.اسوده باش.اهداف بلندتر براخودت تعیین کن.❤️