2777
2789

سلام بچه ها. من تقریبا یکساله بخاطره اضافه وزن پریودم نامنظم شد و فقط با قرص مدروکسی پریود میشم. اول دی عکس رنگی رحم انداختم. تنبلی تخمدان دارم. من ماه بهمن باید 6 ام پریود میشدم. ولی با 2 روز تاخیر ینی 8 ام لخته لخته خون میدیدم اصلا خون رقیق نبود. پریودم 5 روزه اس ولی لخته فقط 3 روز بود. روی نوارم با عرض معذرت لک های پررنگ قهوه ای میفتاد. الان هنوز پریود نشدم باز. راستش دیگه حالم از بی بی چک بهم میخوره بسکه خورده تو ذوقم 😔😔😔

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

چنبار پست میذاری دختر

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجا خوندم که لکه های قهوه ای نشون دهنده کیسته

به نظرم آزمایش هورمون بگو دکتر برات بنویسه برو انجام بده 

این عکس رنگی رحم چجوریه؟ 

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

سردی کرده رحمت که لخته میزنه و بعدش لک تیره میاد 

ترشیجات ماست وسردی نخور 

براتنبلیتم همون‌مدروکسیو مرتب بخور 

پیازدرمانی بهترین گزینه برا تنبلیه و اینکه

پیادددده روووووی حتییییی کم

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

از روز پنج تا 14 هم تخم شاهی آسیاب شده به مقدار زیاد تو آب بخور فقط تو وعدهای متعدد بخور که معدت اذیت نشه ، قطره ی ویتاگنوس از روز اول پری تا روز موعد هم بخور بعد بی بی بزار ، جوشونده رازیانه با یه قاشق عسل هم خوبه ولی دوتای اول زودتر نتیجه میده بنظرم

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
من اینجا خوندم که لکه های قهوه ای نشون دهنده کیسته به نظرم آزمایش هورمون بگو دکتر برات بنویسه برو ا ...

عکس رنگی بدترین و دردناکترین کاری بوده که تا الان انجام دادم. برای بررسی لوله های رحم هست که مسدود نباشن. 

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠