2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم دیگه 😭😭😭 کسی مثه من بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 52 پست
من که دارم داروی هورمونی میخورم واسه بارداری چرا مدروکسی داده به من من کلومیفن و لتروزول خوردم حا ...

نه سر خود نخوریا. همین داروها ک بهت داده برای اقدام درسته. من چون پریود نمیشدم بهم داده مدروکسی رو

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
من که دارم داروی هورمونی میخورم واسه بارداری چرا مدروکسی داده به من من کلومیفن و لتروزول خوردم حا ...

نه عزیزم.. مدروکسی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه برا بارداری..منم اقدامم و دکترم داده ☺☺😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره سردی رحم تو طب سنتی اینو میگه زنین سرد نشین  بدنتو رحمتو گرم‌نگه دار  ترشی حذف کن & ...

بخدا دیوونه شدم. گرمی هم میخورم صورتم با جوش یکی میشه سریع. موندم دیگه

ممکنه بعضی از گرمیها بهت نسازه.. دقت کن ببین چی نمیسازه بهت اونارو نخور.. عسل مثلا گرمیی ک ب بیشتریا میسازه

عین من بخدا. همه زن و شوهرا سر چه چیزای مهمی با شوهرشون دعوا دارن. دعوای منو شوهرم سره خورد و خوراکه ...

وای بخدا همین طوره دعوای منو شوهرمم سر خورد خوراک رسیدگی به خودمه 

طرف میشورم دستکش نمیپوشم کلی دستکش خریده شوهرم پیشبند دارم فقط دکوری نمیدازم موقع طرف شستن 

میرم حموم سشوار نمیکشم که خشک شه موهام شلوار خز دار خریده شوهرم نمیپوشم ولی میرم سراغ شلوار نازک و راحت 

کلا راحت طلبم😣😣😣به قول شوهرم پول حروم کنم 

طول مدت درمان

این درمان در قالب دوره های 15 روزه به این صورت انجام شود که از روز پنجم قاعدگی شروع شده تا ۱۵ روز بعد ادامه پیدا کند. سپس درمان، قطع شده و از روز پنجم قاعدگی بعدی مجددا دوره 15 روزه بعدی شروع می شود. این کار برای سه دوره 15 روزه متوالی (یعنی از روز پنجم هر قاعدگی تا 15 روز بعد در سه سیکل قاعدگی متوالی) انجام می شود.

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
نه عزیزم.. مدروکسی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه برا بارداری..منم اقدامم و دکترم داده ☺☺😊

چند وقته اقدامی؟

من دوماهه

ماه قبل یه فولی19داشتم نشدمدروکسی هم خوردم

این ماه دوتا فولی 18-19داشتم یجبازم مدروکسی داده

پماد ان ان بزن به جوشات خوب میشن 

بعدشم منم قبلا گرمی میخوردم بدنم صورتم جوش میزد بعد یه پیج رفتم طب سنتی میگفت کسانی که بدنشون بلغمی شده یعنی سرد و تر وقتی گرمی میخورن جوش میزنن بخاطر همین قطع میکنن دیگه نمیخورن اما اشتباه چون باید انقدر گرمی بخوری تا بدن از حالت بلغمی در بیاد و دیگه جوش هم نمی زنیم 

منم امتحان کردم باور کن الان دیگه جوش نمیزنم

چند وقته اقدامی؟ من دوماهه ماه قبل یه فولی19داشتم نشدمدروکسی هم خوردم این ماه دوتا فولی 18-19داشت ...

عزیزم فولیکول رو که داشتی یا نه با سونو مشخص میشه؟ میشه یکم در مورد این فولیکول و اعدادش توضیح بدی.؟ تقریبا هیچی نمیدونم