2777
2789

یکی از بچهام بالا میاره سرخود بهش ببلاک ARدادم آیا خطررداره  آیا رفلاکس با سنوگرافی مشخصه یا دکتر تشخیص میده؟؟

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

پسر من ۴۰ روزشه خودم شک کردم دادم دکتر سونو نوشت اصلا بالا نمیاورد فقط بیخوابی داشت

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با سونو معلوم ميشه من نبردمش ولي خب علائمشم تو نت نوشته دكتر به من گفت نهايت ٣ يا ٤ بار بالا بياره ...

هراز گاه بالا میاورد ولی نه پنیری

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
بيخوابي كه همه بچه ها دارن شبا نميخوابه؟

نه کلا نمیخوابید هم روز هم شب دلش میخواست بخوابه اذیت داشت داروی کولیک هم اثر نمیکرد

داروي كوليك روي پسرا رياد اثر نميكنه

نمیدونم والا سر پسر اولم اینجوری نبود اون واقعا کولیک داست گریپ میکسچر دادم تا ۴ ماهگی