2777
2789
عنوان

خانومایی که هاپو نگه میدارن تو خونه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 57 پست
همونو بگو.حالا من به شوهرم میگفتم پاشو پسرمونو ببر بگردون میگفت برو بابا حوصله داری.اگه مثل اون اسرا ...

ماهم یبار رفتیم یجای تفریحی یارو سگ آورده بودبهش میگف پسرم بعد اومد قشنگ کنار سفرشون غذاشو خورد سگ بزرگ سیاه رنگ بود 

بعد اقاهه سگه رودراز انداخت روی همون قسمتی ک روفرشی پهن کرده بودن بغلش کرد پاهاشو گره زد بین پاهای سگه خوابیدن

بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی 
احتمالا الرژی دارین ،یا ممکنه به چیز دیگه ای حساسیت دادین ،ما که 5ساله داریم و هیچ کدوم از اعضای خان ...

ممنون 🌸🌸 پس باید تست بدم یه ضدعفونی کننده قوی خریدم همش بدون دستکش با اون کار میکنم .. 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم یبار رفتیم یجای تفریحی یارو سگ آورده بودبهش میگف پسرم بعد اومد قشنگ کنار سفرشون غذاشو خورد سگ ب ...

😷😷😷😷این دیگه اخرشه.حتما عاشق و معشوق بودن طفیلیا

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
ماهم یبار رفتیم یجای تفریحی یارو سگ آورده بودبهش میگف پسرم بعد اومد قشنگ کنار سفرشون غذاشو خورد سگ ب ...

عزیزم تاپیک زدم که شما خاطره هاتونو تعریف کنید 

🤔🤔

جالبه والا 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤

من عاشق سگم هرجاببینم بایدنوازشش کنم حیف بدم میادبعددستموباید1ساعت بشورم ولی هرجایی دیدم حیون داشتن یکی اوخانواده یچیزش شده پس بهتره وقتی میبینی برای سلامتیت مضرره نگهش ندارعزیزم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
ممنون 🌸🌸 پس باید تست بدم یه ضدعفونی کننده قوی خریدم همش بدون دستکش با اون کار میکنم .. 

عزیزم پس به خاطر همینه به خاطر سگ نیست نگران نباش دستاتو شبا چرب کن دستکش نخی بپوش دیگه با ضدعفونی کننده هم کار نکن بدون دستکش

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
میشه لطفا عکسشو بزاری❤❤

بلاخره لود شد عزیزم 🌸

وای خوب از همینه ،من همه کارای خونه رو با دستکش میکنم اگر غیر این باشه خشک خشک میشه پوستم ،

راستی از مواد ضدعفونی کننده قوی استفاده میکنی مراقب باش هاپو الرژی نده ،یه وقت اسم نگیره 

اون که حتما به نجاست و اینا خیلی اهمیت میدم اگه هر روزم حموم برده شه و تمیز باشه بازم متنفرم

خانم تاپیک نزده بیای ابراز تنفر کنی یا منبر بری موصوع چیز دیگه س

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .

ایش من سگ داشتم ازخودم دیگه بیزار شده بودم هرچی اسپری خوشبو کننده میزدم بازم حس میکردم بو میده ،بعد وقتی جیش میکنن با دهن خودشون اونجاشونو تمیز میکنن😐 وقتی این حرکتشو میدیدم میخاستم پرتش کنم تا جایی دستم میرسه بعد میومد دنبالم پوزش میخورد ب پاهای من انگاری برق سه فاز بهم وصل کرده بودن از موهاش که نگم کل لباسام شده بود بیرون میرفتیم مانتو مشکیم سفید میزد مامانم ک به کل قطع رابطه کرد گفت توخونه سگ نگه مبدارین من نمیام منم دیدم دردسراش به کلاس گزاشتنش،نمی ارزه فروختمش رفت هم خودم هم بچم هم شوهرم نفس راحتی کشیدیم تموم زندگیمو ریختم بیرون شستم 

ازمن میشنوی ردش کن بره هیشکی ب لندازه من سگ باز نبود ولی سلامتی خونوادم و خودم مهمتر از خواسته هامه ،خوبه خودتم میگی وقتی سگ گرفتی اینجورشدی یکی بدنش مقاومه یکی ضعیفتر خلاصه کاری نکنی بعدها پشیمون بشی که سلامتی قابل جبران نیست مخصوصا که بچه کوچیک داری

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم