2777
2789
عنوان

خانومایی که هاپو نگه میدارن تو خونه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 57 پست
نژاد سگ تون چی هست ؟‌ چندوقتشه ؟‌

شیتزو . سه ماه و نیم 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه سوال.چجور یه حیوونو تو خونه نگه میدارین؟؟؟

من خودم تجربه اوله . هم میترسیدم هم بدم میومد تو خونه . ولی انقده جیگره . که راضی شدم . بعد فقط تو یه اتاق میزاریمش . تو پذیرایی و اتاق دخترم نمیره 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤
زیاد با اب کار میکنی  دسستو زیاد میشوری

بله خیلی . البته که دکتر رفتم . گفت آب بدنت کم شده و با مواد شیمیایی سر کار داری . ولی خب از وقتی هاپو  داریم اینطور شد

[QUOTE=83431195]سگ نجس هست چجور دست میزنین و نگه میدارین[/QU

یبار تابستون بود. بیرون بودیم یه خانواده اومدن سگ داشتن زنه مثلا بهش میگفت مامان غذا میخوری؟مامان سر و صدا نکن.بعد غذا دهنش رو با احتیاط با دستمال پاک کردن.زنه انقدر سر شوهرش غر زد پاشو برو بچه رو ببر بگردون.تو اون افتاب مرده اومد خون دماغ شد.

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
🙄🙄🙄🙄🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ترکیدم از خنده  آخه اون مرده دیگه چقدر حرف گوش کن

همونو بگو.حالا من به شوهرم میگفتم پاشو پسرمونو ببر بگردون میگفت برو بابا حوصله داری.اگه مثل اون اسرار میکردم یکی میخوابوند در گوشم.سگا هم شانس دارن والا

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
میشه لطفا عکسشو بزاری❤❤

🌸🌸لود نشد ولی تو تاپیکای قبلیم هست . تاپیک قبلی هم عکس پرده رو با بدبختی گذاشتم 

متنفرم از سگ

حتما که دل به دل راه داره 🌸