2777
2789
عنوان

خانومایی که هاپو نگه میدارن تو خونه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 57 پست
من همینطورم.ولی کاش یکم غیر مستقیم میگفتی.اما انصافا هیچ وقت فکر نمیکردم باید به سگا هم احترام بزاری ...

اصلا مهم نیست مستقیم یا غ مستقیم چون نظر ایشون و شما یا کسی دیگه اصلا مهم نیست 🌸🌸

و احترام هم به سگ نمیگن بزارید چون مخلوق خدا هستن و فقط نباید آزارشون داد🌸

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا پس تو چرا عصبانی میشی ارامش خودتو حفط کن 

عصبی نمیشم متعجبم از اینهمه بی فرهنگی از اینکه موضوع تاپیک یه چیز دیگه س امثال شما همیشه میان تاپیکو منحرف میکنن بد اومدن یا نیومدن شما مطمن باش پشیزی ارزش نداره برای کسی که حیوان نگه میداره 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
ایش من سگ داشتم ازخودم دیگه بیزار شده بودم هرچی اسپری خوشبو کننده میزدم بازم حس میکردم بو میده ،بعد ...

کدوم سگی اونجاشو تمیز میکنه ؟ این حرکت مال گربه هاست ،اولین باره میشنوم واقعا 

خواهشا اول تحقیق کنید بعد یه حیوون خونگی بیارید 

ادم خودش باید برای خودش ارزش و شخصیت قایل باشه جایی که نطر ازش نپرسیدن اونم در رابطه با موضوعی غیر از موصوع اصلی بی فرهنگی محضه همین کارو مطمنا تو دنیای واقعی هم انجام میدین و شاکی هستین از واکنش دیگران 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
ایش من سگ داشتم ازخودم دیگه بیزار شده بودم هرچی اسپری خوشبو کننده میزدم بازم حس میکردم بو میده ،بعد ...

خداروشکر واسه ما اصلا بو نمیده و موهاشم نمیریزه . چون جای مخصوص داره .مگه سگ داشتن کلاسه ؟من خودم همه جا میگم  میترسم ... دخترم زود وابسته شد وگرنه پیش مامان باباش تو باغمون میزاشتیم بمونه 🌸

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤
عصبی نمیشم متعجبم از اینهمه بی فرهنگی از اینکه موضوع تاپیک یه چیز دیگه س امثال شما همیشه میان تاپیکو ...

از نوع لحنت مشخصه عصبی هستی اومدم تو تاپیک چون کلمه سگ دیدم الکی چیزی رو قصاوت نکن منم به اصرار شوهری یه سگ اوردم منتها تو حیاط نڋاشتم بیاد تو اتاق شیر خشک مخصوص بچمم بهش میدادیم اما بازم دیدم کثافت کاریه به شوهرم گفتمببرش بیرون دست این خانوم هر دلیلی میت نه داشته باشه حالا یا شوینده یا الرژی به سگ در هر صورت باید متخصص ببینه نه من و شما انقد ماشالله خودشم عاقل  هست که تشخیص بده نیازی به گفتن کلمه تنفر از من و شما نیس 

ادم خودش باید برای خودش ارزش و شخصیت قایل باشه جایی که نطر ازش نپرسیدن اونم در رابطه با موضوعی غیر ا ...

👏👏👏ولی خب بعضیا کلا اخلاقشونه پاک میکنن  و از رو نمیرن .

ادم خودش باید برای خودش ارزش و شخصیت قایل باشه جایی که نطر ازش نپرسیدن اونم در رابطه با موضوعی غیر ا ...

خانومی با اجازت قفل میکنم تاپیکو 

خانومی با اجازت قفل میکنم تاپیکو 

قفل کن عزیزم بی فرهنگی بیداد میکنه تو سایت انشالله پوستتون خوب بشه 

باز خانمی خداروشکر به این نتیجه رسیدی جای سگ تو خونه نیست

دقیقا من با اینکه وقتی سگ گرفتم خودم همه اینارو میدونستم بازم حاضر نمیشدم غرورمو بشکنم جلوی شوهرم اعتراضی کنم از کاراش چون میدونستم اولین حرفی که میزد میگفت خودت خواستی  خون منو توشیشع کردی تا سگ بگیرم برات حالام گرفتم نگهش دار ،اقام که اصلا دست بهش نمیزد وقتی واکنش اطرافیانمو میدیدم منم دلسرد شدم ازش نشستم فکر کردم دیدم حرفاشون از رو منطقه ،(هرکار کنیم هرچقدرم وسواس داشتع باشیم بازم اونا حیوانن ما انسان کسی هم داره بهتره جای سگش با خودش یکی نباشه 

البته نظر شخصی منه چون داشتمو مکافاتاشو کشیدم قصد توهین ندارم ب سگ دوستای محترممون)

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    
از نوع لحنت مشخصه عصبی هستی اومدم تو تاپیک چون کلمه سگ دیدم الکی چیزی رو قصاوت نکن منم به اصرار شوهر ...

انسان هایی که با حیوانات مشکل دارن (همین که گفتید متنفرم ) خیلی قصی القلب هستن اینو میدونستم و با تاپیکتون که شوهرتونو انداختید بیرون و با افتخار هم تاپیک زدید متوجه شدم . شمایی که برای شریک زندگیت ارزش قائل نیستی چ انتظاری میره ازتون  ... 

کلا چ خانوم چ آقا حداقل با همسرتون مهربان باشید 🌸