2777
2789
عنوان

دعام کنید😢

322 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها میشه دعاکنید این ماه پریودنشدم منم مامان بشم توروخدا برام دعاکنید همه کسایی که بامن یابعد من عروسی کردن بچه دارن ولی من نه دلم کباب میشه😢😢😢😢

سلام عزیزم منم دقیقا مثل توام 

دلم‌گرفته فردا موعدمه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله همتون ب زودی بارداربشین الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم و آل طاهرین

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

دعا میکنم برات عزیزم الان می‌خوام نماز بخونم منم نی نی می‌خوام دعا کن این ماه که بیبی بزنم نی نی اومده باشه😍

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢

زیاد به این چیزا فکر نکن عزیزم منم مثل تو بودم جوری بود که می گفتم اگه خدا بهم بچه بده در حقم معجزه کرده ولی حالا سه تا بچه دارم افسوس اون روزا رو میخورم که چرا آنقدر خودمو ناراحت میکردم ولی انشاء الله خدا بهت یه بچه سالم خوشگل بده به زودی

برای شادی روح پدر بزرگم صلوات میفرستی دوست خوبم♥♥♥
دعا میکنم برات عزیزم الان می‌خوام نماز بخونم منم نی نی می‌خوام دعا کن این ماه که بیبی بزنم نی نی اوم ...

ممنون عزیزم منم دعات میکنم ایشالا این ماه خدا تو دل هردومون نینی میزاره

ممنون عزیزم منم دعات میکنم ایشالا این ماه خدا تو دل هردومون نینی میزاره

ان شاء ا...😍😍😍😍 

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢