2777
2789

دوستان من شوهرم خیییلی پادرد. داره کف پاش

یکم که وایساده وایسه از. درد پا شب خوابش نمیبره

از. بچگی زیاد. برا کارش رو پا و ایستاده بوده برا اونه

حالا شما اشناییی برا فروش کفش طبی دارین معرفی کنین تو تهران و. اطراف

یا کسی خودش یا اشناهاش اطلاعات داره بهم میده که چه نوع کفشی یا مارکی براش مناسبه

میخوام خوب باشه که اگرم وایمیسه شبا انقدر. درد. نکشه

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

مامانم آرانددبلیومیخره.....عالیه...شعبه هفت حوض میخره...تجریشم داره

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://s9.picofile.com/file/8353667876/Screenshot_20190228_175618.jpg

روسری منم ببینید ببخشیدا کسی تاپیکم نمیاد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
واریس نشده رو. پاشون؟ جوراب واریس هم خوبه روغن کنجد وسیاهدانه و زیتون هم مخلوط کنید واسشون خوبه

رگای ابی که دیده شه؟؟؟

نه فقط کف پاش و پاشنش درد. داره

حوصله روغن مالی هرشب نه خودش داره نه من

به خودشم باشه کفش گرون نمیخره

من میخوام براش ی کفش واقعاا خوب بگیرم ولی اطلاعاتی ندارم

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
مامانم آرانددبلیومیخره.....عالیه...شعبه هفت حوض میخره...تجریشم داره

اسم مغازرو گفتی عزیز یا مارکو؟؟؟

واریس نداره عزیزم؟؟  برای کفشاش باید کفی طبی بخری یا بری جایی که فقط کفشای طبی میفروشن

فکر. نکنم واریس باشه

کف و پاشنه پاش فقط درد. داره

کفش طبیم هرجا میری میگه طبی میخوام کسی که اطلاعات یا خریده باشه بهم پیشنهاد بده

من شنيدم كتوني هاي اكو خيلي خوبه ولي فكر كنم الان خيلي گرون باشن 

از کجا میشه تهیا کرد؟؟؟

مردونش مثلا چقدره الان؟؟؟

من حدود ۴ماه دردپاشنه پا داشتم. با اینکه همه کفشام خوبن. از پام عکسم گرفتم چیزی نبود. دکتر گفت هر کفشی میخوای بپوشی توش کفی بذار. یه کفیه ژله ای گذاشتم خیلی خوب بود.. الان دیگه اذیتم نمیکنه

من حدود ۴ماه دردپاشنه پا داشتم. با اینکه همه کفشام خوبن. از پام عکسم گرفتم چیزی نبود. دکتر گفت هر کف ...

خیییییلی مممنون

پس منم اول اینکارو میکنم اگه درست نشد کتونی طبی براش میخرم

بازم ممنون😘😘😘

از کجا میشه تهیا کرد؟؟؟ مردونش مثلا چقدره الان؟؟؟

احتمال زیاد قوس کف پاشون کمه من از بچگی پادرد داشتم رفتم دکتر گفت قوس کف پات کمه کفه پای صاف انعطاف پذیر...واسم کفی طبی نوشت از آسممون اومدم به زمین...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
مارکه عزیزم.R&W

شعبه هفت حوض که گفتین اسم مغازه هم به همین مارک هست که فقط این برندو میفروشن؟؟؟

الان مردونه حدودا. چه قیمته