2777
2789
عنوان

خانما کسانی که تو کفش و کتونی اطلاعات دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 30 پست
خیییییلی مممنون پس منم اول اینکارو میکنم اگه درست نشد کتونی طبی براش میخرم بازم ممنون😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم. من حتی توی کفش پاشنه دارم کفی طبی گذاشتم با اینکه خیلی سرپا بودم زیاد اذیت نشدم

فکر. نکنم واریس باشه کف و پاشنه پاش فقط درد. داره کفش طبیم هرجا میری میگه طبی میخوام کسی که اطلاعا ...

عزیزم معمولا تو هر شهری کفش فروشی هست که فقط کفشهای طبی داره

من رشت زندگی میکنم.مادر منم از کمر مشکل داره و فقط باید کفشهای طبی بخره و همیشه کفشهاش رو فقط از همون کفش فروشی که طبی هست میخره

برای کفشهایی هم که اونجا نخریده کفی طبی گرفته. کمر دردش خیلی کم شده

شما هم توی شهرتون بگیر ببین کجا هست که کفش طبی دارن

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال زیاد قوس کف پاشون کمه من از بچگی پادرد داشتم رفتم دکتر گفت قوس کف پات کمه کفه پای صاف انعطاف ...

مارک خاصی نبوده؟؟از. کجا داروخونه یا لوازم پزشکی گرفتی؟؟؟

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

آهان اینم یادم اومد. دکتر گفت روی پاشنه پا در طول روز چندبار کمپرس یخ بذار..فکر میکنم اونم بی تاثیر نبود..  البته شما بهتره با مشورت پزشک انجام بدین که خدایی نکرده بدتر نشه.. 

مارک خاصی نبوده؟؟از. کجا داروخونه یا لوازم پزشکی گرفتی؟؟؟

از لوازم پزشکیا گرفتم اسم مارکش دقیق یادم نیست ...تازگیا رفتم بگیرم گفتم کفی طبی کفش مخصوص کف پای صاف میخام همونو بهم داد....

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
عزیزم معمولا تو هر شهری کفش فروشی هست که فقط کفشهای طبی داره من رشت زندگی میکنم.مادر منم از کمر مشک ...

اره متوجه شدم منظورم این بود. همون کفش فروشیا هرکدومو بگی میگن طبی ولی واقعا طبی نیست

مامان من چندوقت پیش ی کفشی خرید الان زانو درد. کرده

ولی جای شناس که واقعا طبی بدن نمیشناسم

به قول شما باید. بگردم

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
از لوازم پزشکیا گرفتم اسم مارکش دقیق یادم نیست ...تازگیا رفتم بگیرم گفتم کفی طبی کفش مخصوص کف پای صا ...

ممممنون عزیییز. دلم خیییلی لطف کردی

ممممنون عزیییز. دلم خیییلی لطف کردی

قربووووونت😍

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
آهان اینم یادم اومد. دکتر گفت روی پاشنه پا در طول روز چندبار کمپرس یخ بذار..فکر میکنم اونم بی تاثیر ...

مممنون عزیزم فعلا این چیزایی که شما گفتینو دوستان گفتن انجام میدم شاید خدا خواست خوب شد

ممنون از. همگی

اره متوجه شدم منظورم این بود. همون کفش فروشیا هرکدومو بگی میگن طبی ولی واقعا طبی نیست مامان من چندو ...

اره عزیزم بگردی جاهای معتبر پیدا میکنی

امیدوارم زودتر حال شوهرتون خوب بشه😊😊

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
شعبه هفت حوض که گفتین اسم مغازه هم به همین مارک هست که فقط این برندو میفروشن؟؟؟ الان مردونه حدودا. ...

بله مغازه هم به همین اسمه...مردونه نمیدونم....ولی زنونش جدیدامامانم قیمت کرده حدودسیصده....ولی قشنگ دوسال میپوشه...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اره عزیزم بگردی جاهای معتبر پیدا میکنی امیدوارم زودتر حال شوهرتون خوب بشه😊😊

مممنون عزیز دلم

بله مغازه هم به همین اسمه...مردونه نمیدونم....ولی زنونش جدیدامامانم قیمت کرده حدودسیصده....ولی قشنگ ...

مممنون عزیزم بابت راهنمایییت لطف کردی

مممنون عزیزم بابت راهنمایییت لطف کردی

خواهش میکنم گلم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤