2777
2789
عنوان

کی تازه زایمان کرده بیاد کمک کنه

189 بازدید | 9 پست

سلام لطفا تازه زایمان کردید دقیق واسم بگید ساک بیمارستان واسه خودتون و نی نی چی گزاشتید

میشه لطف کنید برا روح برادرام صلوات بفرستید😢😙

بزن تو اینترنت نوشته.

خیلیه حال ندارم بنویسم 😂😂

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

با خودت ی بسته خرما ببر

بقیه جیزاهم ک بیمارستان میگه یا بهتون تحویل میده

برا بچم لباس بردار

کلاه بردار جوراب ی پتو برا دورش و پوشک و همین دیگه زیردگمه ای و لباساشم سفید باشع رنگ‌روشن

لباس رنگ‌زردم تن بچه نکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کون لق کی بودی تو    

😂😂😂

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

ساک خودم. حوله صورت خشک کن. دستمال مرطوب. دستمال کاغذی درپوش توالت فرنگی یهبارمصرف شورت یهبارمصرف نوار بهداشتی بعد زایمان زیر انداز بهداشتی بعد زایمان شیردوش شلوار گرمکن راحتی بلوز جلو دکمه دار شال خوشگل. لوازم آرایشی شکلات خرما آدامس نعنایی سوتین شیردهی زیرانداز تعویض پوشک شیشه شیر پستونک برس برا خودمو نی نی قاشق و چنگال و لیوان و بشقاب یه بار مصرف کیسه آب جوش گوش پاکن پد شیر دهی پلاستیک مشکی .

ساک نی نیم دودست کامل لباس صفر یه سرهمی گرم با کلاه پاپوش دستکش پوشک قنداق و پلاستیک داخلش حوله پتو جوراب پارچه یا حوله برا خشک کردن قنداق فرنگی و کریر گفتم شوهرم بزاره صندوق عقب خواست بیاد دنبالمون بیاره.

ساک خودم. حوله صورت خشک کن. دستمال مرطوب. دستمال کاغذی درپوش توالت فرنگی یهبارمصرف شورت یهبارمصرف نو ...

ممنونم واقعا خواهری

با خودت ی بسته خرما ببر بقیه جیزاهم ک بیمارستان میگه یا بهتون تحویل میده برا بچم لباس بردار کلاه ...

ممنونم خواهری