2777
2789
متاهلم یع ساله امروزم سالگردمونه ولی از ته دل ناراحتم و غصه دارم 😢 هیچ خوشحال نیستم😢

آخی چرا😔

شوهرت چرا مریضه

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ميشد مرد

بی آنكه مادر بفهمد"

من سال هاست مرده ام

ميانِ بغضِ شبانه

خنده هاي كودكانه

و ميان شلوغي شهر

هر كجا ديده باشي

مرده ام

هنوز نفس ميكشم

راه ميروم

لبخند ميزنم

سال هاست

ميانِ بختِ سياه خود

نفس مي كشم 

و مادر خوشحال

از نفس كشيدنِ من

اما سال هاست مرده ام 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

سالگرد ازدواجت مبارک گلی😘

بیخیال بالاخره یه روزی همه چی تموم میشه

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
سالگرد ازدواجت مبارک گلی😘 بیخیال بالاخره یه روزی همه چی تموم میشه

اخه کی تموم میشه غصه هام یه ذره هم کم نمیشه😢

بخدا از صبح دارم فقط اشک میریزم 😔 قیافم خیلی زشت شده از ناراحتی

چقدر زیباس 😢😢کاش میشد منم میمیردم ولی خانواوم نمیفهمیدن

منم وقتایی که حالم خوب نیس همین فکرو میکنم چون عاشق مادر و پدر و پسرمم. خدا به دلت آرامش بده

گفتنش مهم نیست مهم اینه یکی بدونه این دردمو😢شاید پیش خدا شماها آبرو دارین من که آبرو نداشتم دردمو ...

این چه حرفیه.مگه میشه خدا نگات نکنه.صبر داشته باش.یمدت فقط باید سکوت کرد و صبر داشت.

منم وقتایی که حالم خوب نیس همین فکرو میکنم چون عاشق مادر و پدر و پسرمم. خدا به دلت آرامش بده

خوش بحالت یه بچه از وجودت داری که دلگرمی بهش

من حتی بچه ای هم ندارم دلگرمش بشم😢اونقدر تنهام خدا میدونه شوهرم ازم سرد شده😭

خوش بحالت یه بچه از وجودت داری که دلگرمی بهش من حتی بچه ای هم ندارم دلگرمش بشم😢اونقدر تنهام خدا می ...

انشالله خدا زندگیتو پر از امید کنه اگر بچه میخوای به زودیه زود دامنت سبز شه. تنهایی خیلی سخته

این چه حرفیه.مگه میشه خدا نگات نکنه.صبر داشته باش.یمدت فقط باید سکوت کرد و صبر داشت.

میدونم خدا دوستم نداره😔😔اگه داشت اینطور پیش شوهرم ذلیل نبودم 😭من یه زنم که زن نیست و پیش شوهرش ارج نداره😔هر روز دارم پیش شوهرم خار و ذلیل میشم از عیبم😔

میدونم خدا دوستم نداره😔😔اگه داشت اینطور پیش شوهرم ذلیل نبودم 😭من یه زنم که زن نیست و پیش شوهرش ار ...

اخه مگه چه عیبی داری قبل ازدواجت ندیده مگه؟یا اگرم بعد ازدواج پیش اومده از کوتاهیه خودشه تو چرا غیه میخوری.بنظرمن هرچی خوبو بد سر یه زن بیاد شوهر مقصره اصلیه