2777
2789
عنوان

وای اسنپ ببین چی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 40 پست
😊 ولی برام آشنایی نمیدونم قبلا تو این سایت دیدمت یا جای دیگه 

البته يه كاربر هم فيك كاربري منو زده بود شايد با اون اشتباه گرفتي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بفهمیم بی اطلاع پایان سفرو نزده 

اخه معمولا تا قبل از سوار شدن مسافر اجازه ندارن بزنن اگر سوار شدن مسافرو الکی بزنه زنگ میزنن بهش که چرا راه نیفتادی پس نمیتونه همینجوری سرخود بزنه مگه الکی بزنه که باز فکر کنم رو نقششون بیفته چون مکان نماش روشن هست و نمیزارن قبل از رسیدن به مقصد پیاده مسافر رو

اوه نمیدونستم

مرسی که اطلاع دادی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نذاریم یعنی چیکار کنیم دقیقا؟ بزور گوشی رو ازش بگیریم😂 آخه از من تا حالا اجازه نگرفتن واسه پایان سف ...

بالتر توضیح دادم تو کامنت 😅😅 بده بیاد وگرنه یک گلوله حرومت میکنم 😂😂🔫 بعصیا میپرسن اجازه میگیرن

اخه معمولا تا قبل از سوار شدن مسافر اجازه ندارن بزنن اگر سوار شدن مسافرو الکی بزنه زنگ میزنن بهش که ...

آها 👌

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

اگر جایی میخواد برید که مسیر ترسناکه یا دیروقته و میترسید قبل حرکت از صفحه ی اسنپ که شماره پلاک راننده رو مینویسه اسکرین شات بگیرید بفرستید برای یکی از نزدیکانتون . اینجوری اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته و ازتون بی خبر بشن میدونن با چه ماشینی هستین

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
اره شاید عکستون هم یکی بود؟

نه فقط اسمشو شبيه اسم من زده بود با چنتا آي بيشتر 

اول گفت اتفاقي بوده ولي بعدا براي خودم اعتراف كرد كه عمدا ميخواسته حرص منو دربياره الان ني ني يار جلو اسمش٩٧زده 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پایان سفر رو وقتی باید بزنن که مسافر از ماشین پیاده میشه.

تازگیا زودتر هنوز نرسیده میزنن که نتونی اینترنتی پرداخت کنی و حتما پول نقد بدی .(اگر راننده ادم باشه و قصد دزدیدن نداشته باشه)

نقدی بگیرن پول تو جیبشونه . اینترنتی باید دو سه روز صبر کنن تا بره تو حسابشون .

ولی برای خدای نکرده دزدیدن هم پایان سفر راه خوبیه .

من تا میشینم تو ماشین میگم تا لحظه ای که پیاده نشدم لطفا پایان سفر نزنید . 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

استاتر لطفا یکم واضح تر بگو من خیلی متوجه نشدم

یعنی راننده به مقصد نرسیدید زده پایان سفر؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
استاتر لطفا یکم واضح تر بگو من خیلی متوجه نشدم یعنی راننده به مقصد نرسیدید زده پایان سفر؟

اره بعضیا اجازه میگیرن که بزنن منم نمیدونستم برای چی میپرسن و اجازه میگیرن تازه فهمیدم خطر داره و اگر بزنن دیگه احتمال ردیابی فکر میکنم از بین میره