2777
2789
عنوان

ایییی واییی از این مادررر

91 بازدید | 11 پست

مادرم دیگه کلافم کرده واقعا دیگه حدو گذرونده انگار گاهی منو شوهر که هنوز ۲۳سالمون نشده و شوهرم که حتی هنوز لیسانسشو نگرفته و هیچچ پشتیبانی نداره رو با زن و شوهری مقایسه میگنن که جفتشون ۱۲ سال اختلاف سنی از ما دارن باید بپذیریم که اونا ۷ ساله دارن زندگی میکنن و ما تازه هنوز عقدیم با شرایط دانسجویی و البته نباید مقایسه بشه مرد ۳۵ ساله با یه پسر ۲۳ ساله ۱۲ سال دیگه ما رو باید با الان اینا مقایسه کنه مادرم ولی نمیفهمه تو حرفاش خیلی مقایسه هست

من به زندگیمون ایمان دارم که قطعه تو سن ۳۵ سالگی خیلی از اینایی که مادرم الان با ما مقایسع زندگی با کیفیت تر و بهتری داریم و حتی سرمایه بیشتری داریم ولی مادرم نمیفهمه و منو اذیت میکنع

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

دوست بودین؟مامان منو چی میگی دلم خونه ازش تاپیک جدیدمو بخون بخدا دارم روانی میشم ۳ ماهه خونه بابام نرفتم 

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب می سد ما دوباره سبز میشویم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست بودین؟مامان منو چی میگی دلم خونه ازش تاپیک جدیدمو بخون بخدا دارم روانی میشم ۳ ماهه خونه بابام ن ...

اره ولی بخدا دور و ورمون هر کدوم ازدواج میکنن همسن ما واقعا از صفر شروع میکنن اخه به پسر ۲۲ ۲۳ ساله مگه چی بوده که درس خونده باسه و سربازی رفته باشه و و یه عالمه سرمایه داشته باشه؟

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

مادرت اگر دلش برات میسوخت نباید میذاشت با پسر ۲۳ ساله ازدواج کنی

میرفتم با پیر مرد ۸۰ ساله ازدواج میکردم چون پول داشت؟

یکسال به این ۲۳ سال اضافه میشد ما از لحاظ تفکری و اخلاقی اختلاف بینمون میوفتاد من و شوهرم ۴ سال اختلاف داریم عزیزم 

خواهشا حرفی بزن که منطقی باشه 

اهمیت نده بش ادامه بده مجبور میشی هر سال با یکی دور از جون ازدواج کنی و جدا شی خودت عاقل و فهمیده ای

دقیقا همینطوره 

میرفتم با پیر مرد ۸۰ ساله ازدواج میکردم چون پول داشت؟یکسال به این ۲۳ سال اضافه میشد ما از لحاظ تفکری ...

کسی نگفت با ۸۰ ساله ازدواج بکن! 

عقل و منطق میگه پسر ۲۳ ساله بچه هست و به درد تاهل نمیخوره

شاید الان درک نکنی چی میگم ولی چند سال بعد که شوهرت بالای ۳۰ سال شد متوجه میشی

کسی نگفت با ۸۰ ساله ازدواج بکن! عقل و منطق میگه پسر ۲۳ ساله بچه هست و به درد تاهل نمیخورهشاید الان د ...

شما اصلا نمیدونی عثل و منطق چیه اگه میدونستی این حرفو نمیزدی اینکه پسرای ۲۳ ساله قوم شما به درد تاهل نمیخورن دلیل نمیشه بقیه هم اینجورین و یه دختر ۱۸ ۱۹ ساله با یه مرد ۴۰ ساله ازدواج کنه

شما اصلا نمیدونی عثل و منطق چیه اگه میدونستی این حرفو نمیزدی اینکه پسرای ۲۳ ساله قوم شما به درد تاهل ...

شما هنوز نمیدونی سن خودت هم مناسب ازدواج نیست تا حالا بیای درست رو از غلط تشخیص بدی

انشاالله باهم بزرگ میشد!

شما هنوز نمیدونی سن خودت هم مناسب ازدواج نیست تا حالا بیای درست رو از غلط تشخیص بدیانشاالله باهم بزر ...

ایشالا ذهنوشپا هم بزرگ شه جوری که ببینید هر کس زودتر زندگی رو شروع کنه نقطه بهتری قرلر داره چون چند هیچ از بقیه جلو تره