2777
2789
عنوان

هزینه های نینی دار شدن

4214 بازدید | 168 پست

سلام

من خیلی دلم نینی میخواد ولی شوهرم بخاطر هزینه ها و مسئولیت هاش میترسه. خب الآن شرایط زندگیمون خاصه ولی ایشالا تا یکی دو سال دیگه دلم روشنه که به جاهای بهتری میرسیم. بخاطر همین من میگم یک سال اولش که بارداریه و یک سال دومشم که از شیر من تغذیه میکنه و مهد و اینا نداره. حس میکنم تا سه چهار سال آینده به جز دکتر و پوشک و گاهی شیر خشک، و یه کم بهتر شدن تغذیه من خرج خاصی نداره نینی... اسباب بازی و اینا هم که با سیسمونیه خب...

مامانایی که نینی دارند یا تازگی نینیشون بزرگ شده، میشه بگند یه نینی از وقتی باردار میشبم تا سه چهار سالگی که میخواد بره مهد، تو یه ماه تقریبا چقدر خرج داره؟ راستش ریزش رو میخوام بدونم که ببینم از پسش برمیایم یا نه...

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

بچه واقعا برکت میاره از وقتی که حامله شدم از در دیوار برام میاد حقوق شوهرم سروقت شده خونه خریدیم زمینمون سال ها فروش نمیرفت فروختیم همشون عین معجزه بودن

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نگاه تو از دور ولی خیلی خرج داره. داروهاش گرون. شیر خشک‌گرون. پوشک گرون. حداقل با اوضاع  الان ماهس ۵۰۰ خرج داره. دوسال دیگه رو نمیدونم. خود بارداری ام کلی هزینه داره

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

اگه بچه نداری...حتما بچه دار شو...هرآنکس که دندان دهد نان دهد..من خودم عین تو میترسیدم از بچه دارشدن ومیگفتم پول نداریم همسرم شغل ثابتی نداره...ولی باردارشدم وهمون ماه اول بارداری در کمال ناباوری همسرم استخدام شغل ثابت شدو خداروشکر الان هم پسرم روی پام خوابیده  😍۲۵روزشه

خدایا شکرت

عزیزم چقدر رویایی فکر کردی

از همون اولش هزینه ست دکتر رفتن سونو ها آزمایشا بعد هزینه پوشکش و دکتر بچه و ووو

با اینکه خودم و همسرم کارمندیم بچم دو ماهشه واقعا کم آوردیم من از وقتی باردار شدم تا الان حتی نتونستم ی روسری بخرم واسه خودم همه ی حقوقمم خرج دکتر و سونو شد تازه واسه هزینه بیمارستانم طلا فروختم

بچه خیلی خرج داره هر کی میگه نه خرج نداره دروغ میگه

دوران بارداری و بعدش هم کلی خرجه

بچه برکته درسته اما حقوق ثابت یه کارمند از ۲ م یهو نمیشه ۷ م

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
بارداری هزینه داره غربالگری خدای نکرده استراحت مطلق شی نوزاد هزینش هیلی زیاده عزیزم

خب مثلا چقدر؟ مگه استراحت مطلقم هزینه داره؟ من الآنم استراحت مطلقم یه جورایی 😅 از شدت نینی خواستن دارم افسردگی میگیرم... تقریبا هیچ کاری تو خونه نمیکنم! نصف روز دارم گریه میکنم نصف دیگه به شوهرم میگم من نینی میخوام و دعوا راه میندازم!

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤