2777
2789

سلام... 

من یه بچه ی بیست و یک ماهه دارم. خیلی دوست دارم بدونم شما با بچه هاتون چه بازی هایی می کنین که برای هوش شون خوب باشه؟ حس میکنم خیلی با تی وی و آهنگ ها و کلیپ های کودکانه که توی تبلت دارم سرگرمه.  دوست دارم وقتایی که داریم باهم چندتا بازی انجام بدیم که هم برا هوشش خوب باشه هم سرگرم بشه ... 

ممنون میشم اگه می دونین راهنمایی م کنین. 

پسرم نهایتا روزی یک ساعت اجازه داشت پویا ببینه . موبایل و اینا هم نه توشرایط بحرانی میدادم دستش و کلا عادت نداره بهش

بیشتر خودش با خودش سرگرمه. نقاشی شعر خوندن اشپزی باهم و....

خیلی قدیمی ام. بخاطر حرف حق قطع دسترسی میشم از رو نمیرم!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم نهایتا روزی یک ساعت اجازه داشت پویا ببینه . موبایل و اینا هم نه توشرایط بحرانی میدادم دستش و کل ...

بچه منم خیلی با خودش بازی می کنه. ولی حس می کنم اگه خودمم گاهی باهاش بازی کنم بهتر باشه...

بچه منم خیلی با خودش بازی می کنه. ولی حس می کنم اگه خودمم گاهی باهاش بازی کنم بهتر باشه...

گاهی اره اما نه همیشه که عادت کنه ونتونه خودش بازی کنه

اگه پسره توپ بازی خیلی دوست دارن. هواهم که خوب شد میتونید برید پارک

خیلی قدیمی ام. بخاطر حرف حق قطع دسترسی میشم از رو نمیرم!!!!
گاهی اره اما نه همیشه که عادت کنه ونتونه خودش بازی کنه اگه پسره توپ بازی خیلی دوست دارن. هواهم که خ ...

متاسفانه پارک‌ی که مناسب باشه فضاش نزدیک مون نیست... وسایل خونه رو جوری چیدم که بتونه توی خونه سه چرخه و توپ بازی کنه. 

بیشتر منظورم بازی های فکریه...